ANIL
Admin
-
Konu Sahibi
-
Aldık inceleme yaptım fm radyo var diyor yok ne yapacagım
1000 liralık bir telefondan daha ne donanım istiyorsun. Fiyatına göre donanım çok iyi. Muhteşem bataryası da cabası. Ama neden 5.5" yaparlar anlamıyorum. 5.5" çok büyük bence. 4.7" olsa daha iyi olurdu.hiç begenmedim 1.2 ghz ne ya yokmu 2.5 ghz 3gb ram boyle canavar gibi çalişsin asfalti aglasin falan nyse cok konuştum karar veriyorum tarz degil
kardesim huwai nin telefinlarina radyo ekliyorlar ama yuklu dyil bi zahmet xplore dosya yoneticisini yukle ordan root hafizasina gir asagi dogru indinmi system klasorunu gorursun sonra app yazan yere gir orda fm radio uygulamasi cikar ona tikla yukle
yok ya 400 tlymiş avea satişa başlamiş vazgectim bence fiyatina gore cok tarz1000 liralık bir telefondan daha ne donanım istiyorsun. Fiyatına göre donanım çok iyi. Muhteşem bataryası da cabası. Ama neden 5.5" yaparlar anlamıyorum. 5.5" çok büyük bence. 4.7" olsa daha iyi olurdu.
Baktım radyo apksı yokhiç begenmedim 1.2 ghz ne ya yokmu 2.5 ghz 3gb ram boyle canavar gibi çalişsin asfalti aglasin falan nyse cok konuştum karar veriyorum tarz degil
kardesim huwai nin telefinlarina radyo ekliyorlar ama yuklu dyil bi zahmet xplore dosya yoneticisini yukle ordan root hafizasina gir asagi dogru indinmi system klasorunu gorursun sonra app yazan yere gir orda fm radio uygulamasi cikar ona tikla yukle
Baktım radyo apksı yok
Telefon rootlu ise ifont veya hifont yükle. Rootlu değilse nasıl yapılır bilemiyorum.huaweide yazi tipleri nasil degisiyo bilen varmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?