deadhmachine
Üye
-
Konu Sahibi
-
hocam katılıyorum bir çok forumdan kullanıcı kluplerini takip etmeme rağmen büküldüğünü ilk defa duydum şarj soketi sıkıntılı olabilir elbet sonuçda kul yapımı serviste halledilecek birşeyAyni yorumu forum donanım habere de yazmışsınız ve sırf bu mesajı yazmak icin uye mi oldunuz?? Garip. Telefonu ilk büken siz oldunuz herhalde. Çünkü şimdiye kadar telefonu bükülen veya sarj soketinden cizirti gelen baska kimse olmadi ve bunlara kronik sorun demişsiniz. Sanirim amacınız farklı
hocam katılıyorum bir çok forumdan kullanıcı kluplerini takip etmeme rağmen büküldüğünü ilk defa duydum şarj soketi sıkıntılı olabilir elbet sonuçda kul yapımı serviste halledilecek birşeyAyni yorumu forum donanım habere de yazmışsınız ve sırf bu mesajı yazmak icin uye mi oldunuz?? Garip. Telefonu ilk büken siz oldunuz herhalde. Çünkü şimdiye kadar telefonu bükülen veya sarj soketinden cizirti gelen baska kimse olmadi ve bunlara kronik sorun demişsiniz. Sanirim amacınız farklı
Rağbet olunca fırsatçılık yapmışlar.Şu an farkettim de şaşırdım, Huawei G7'nin fiyatı neden arttı bilen var mı? 1100'ü geçmiş
Fifa 15 de kasma görmedim ben bir aralar oynadım amaCihazin oyun performansi nasil ? Fifa15, Gta sa gibi oyunlarda kasma var mi ?
Kaldırıldığı kesin değil otomatik olabilir ben fm radyo istiyorum en çok :/Biraz canlansak mı diyorumYakında güncelleme gelecek. Her şeyi + ve - leriyle elestiririz şimdiden başlayalım bence istediğiniz özellikler neler mesela? Beta alan kullanıcılar NFC özelliğinin kaldırıldığını söylüyorlar.
Bana MixRadio fazlasıyla yetiyor ve müzik kütüphanemi sürekli güncel tutuyorum sorun olmuyor bu arada acaba müzik çalar uygulaması değişecek mi bir bilgin var miKaldırıldığı kesin değil otomatik olabilir ben fm radyo istiyorum en çok :/
Müzik çalar programı hakkında bir bilgim yok fakat banada yetersiz geliyor müzik çalar fonksiyonlarıB
Bana MixRadio fazlasıyla yetiyor ve müzik kütüphanemi sürekli güncel tutuyorum sorun olmuyor bu arada acaba müzik çalar uygulaması değişecek mi bir bilgin var mi
Çin romlarinda müzik indirme/kesme ve tag fonksiyonları var çok kötü bizde olmaması vergiden kaçmak için düz ROM veriyorlarMüzik çalar programı hakkında bir bilgim yok fakat banada yetersiz geliyor müzik çalar fonksiyonları
Ne fark olacak?Yapacak birşey yok ki ona dostum şu 5. 0 ı 64 bit desteği yüzünden istiyorum sırf
Daha stabil çalışacak cihaz tam uyumlu olarak çalışacakNe fark olacak?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?