Haber Huawei, Android 6.0 Lollipop güncellemesi alacak modellerini listeledi

Sponsorlu Bağlantılar

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Huawei, Android 6.0 Lollipop güncellemesi alacak modellerini listeledi
Huawei’nin Android Marshmallow güncellemesine kavuşacak olan akıllı telefon modelleri belli oldu…



Google’ın yeni akıllı telefon modelleri Nexus 5X ve Nexus 6P geçtiğimiz ay sonunda resmi olarak duyurulurken, ayrıca Android 6.0 Marshmallow da tam anlamı ile gün yüzüne çıktı. Android 6.0 Marshmallow güncellemesi alan ilk modeller ise gelenek bozulmadan yeni Nexus modeller oldu.



Kısa süre önce hem Nexus modelleri için Android 6.0 Marshmallow güncellemesi sunulurken, aynı zamanda da Android One modelleri için güncelleme sunulmaya başlandı.

Diğer taraftan bir çok akıllı telefon üreticisi de özellikle de önemli modelleri başta olmak üzere güncelleme hazırlıklarına başladılar. Samsung, Sony gibi bir çok firma Android Marshmallow güncellemesi alacak cihazlarının listelerini sunarken, LG de gelecek hafta amiral gemisi modeli LG G4 için Android 6.0 Marshmallow’u sunacağının bilgisini verdi.

Akıllı telefon modelleri ile dünya pazarında ilgi gören üreticilerden bir tanesi de Çinli Huawei olurken, bu firmadan da güncelleme alacak cihazlarının listesi sunuldu.

Buna göre güncelleme alacak Huawei cihazları P8,Mate S, Ascend Mate7, P8max, Ascend G7, G7 Plus, G8, Honor 7, Honor 7i, Honor 6 Plus,Honor 6, MediaPad X2, Honor 4X, ve Honor 4C olarak belirlenmiş.

Bu liste içerisinde yer almayan modellerin ise güncelleme almayacağı yönünde de bilgi bulunmazken, ilerleyen dönemde Huawei’nin listeyi daha da genişletebileceği ifade ediliyor. İlk güncelleme ise büyük ihtimalle Kasım ayı içerisinde sunulabilir.

Huawei, Android 6.0 Lollipop güncellemesi alacak modellerini listeledi
 


Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
Huawei doğrusu her cihazını güncelleyerek kullanıcıları oldukça memnun bırakmayı başarıyor.
 
Polymath

Polymath

Üye
Huawei doğrusu her cihazını güncelleyerek kullanıcıları oldukça memnun bırakmayı başarıyor.

G7 eylülde alacakken kasima doğru gidiyoruz android 5.1 için:)) Listeye pek inanasim gelmedi :) g7 ye gelecegini sanmam:)
 


Üst Alt