<div class='quotetop'>(swedeniz @ Jan 30 2006, 05:22 PM) [post=267409]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
site patlamamış hala açılıyo
[/b][/quote]
evet site bendede hala çalışıyor ....
az önce tıkladım açık. yani bu hayatta herşeyi anladım bir bu taklit olayını çözmüş değilim. şu ana kadar televizyona emrah gibi şarkı söyleyen 5 tane şarkıcı adayı çıktı. veeee maxicepin taklidi çıktı...
sen o kadar emek ver bir site oluştur.. ama taklit isimle. neden ki? anlamış değilim...
<div class='quotetop'>(ChavRash @ Jan 30 2006, 01:16 PM) [post=267199]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
2, 3 site daha var.. Adamlar forumun yedeğini almışlar siteye. DefectoR ile korkutmaya çalıştık ama tınlamadılar. Bir iki gün daha bekleyelim, çökertiriz olmazsa..
[/b][/quote]Dai ßenimde Haberim Olsun Hacking olduğu zaman..
<div class='quotetop'>(ChavRash @ Jan 30 2006, 09:19 PM) [post=267638]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
Murat abi varken bize iş düşmüyor. Site kalmayacak onun yüzünden..
MSN'de soruyorum:
- "Murat abi nabıyon?"
- Canım sıkılıyor, bi siteyi çökertmek üzereyim ben sana dönecem..
[/b][/quote]oke.
çok biliosan kendin yapardın hocam..ordan laf atmak kolay sen sadece bu işe bakma 2.sayfada can sıkıntısı adı adltında verdim bunları..sen kafana takma benim hack bilgim yeterince vardır.neyin lamer iş olduğunu biliriz çok şükür.Başından beri vardın niye sen yapmadın?Flooder kullanmak lamerlik diorsun senin düşüncen eyvallah..zamanında cok cookie kullandık shellde olsun perlde olsun exploit derledik bbcode kullandık hepsini yaptık sen hiç merak etme..değerli zamanımı bu dandik taklit siteye ayıramazdım bu yüzden hemde geyik amaclı flooder kullandım.Sen sonuca bak su anda site acıkmı? hayır o zaman sus YÜCE HACKER.
Floodla daılacak site vardır daılmayacak site vardır.Eğer bir site bu basit açığı kapatmamıssa ve floodla daılacaksa neden kendimi kasayım?En kısa yol neyse onu yaparım
Pc MASTER sayın uzman beyfendi buraya lamer işler yazacaınıza memlekette bissürü bölücü site var.git onlar indir yaz buraya bizde alkıslayalım seni..