Htc’nin Yeni Gizemli Telefonu Antutu Sonuçlarında Göründü

Sponsorlu Bağlantılar

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Htc’nin Yeni Gizemli Telefonu Antutu Sonuçlarında Göründü
HTC’nin yeni amiral gemisi hakkında bilgiler gelmeye devam ediyor

HTC, 2013 içerisinde bir çok akıllı telefon sunsa da HTC One ve sonrasında HTC One Mini ve HTC One Max modelleri ile dikkat çekti. Yeni modeller üzerinde çalışmalarını sürdüren firmanın yeni bir cihazı daha göründü. Bu yeni model AnTuTu sonuçlarında ortaya çıktı.

Baktığımızda HTC’nin yeni akıllı telefonunun AnTuTu’da 36.532 puan aldığını görüyoruz. HTC 0P6B120 model numarası ile sonuçlarda yer alıyor.

HTC’nin bir süredir yeni amiral gemisi M8 hakkında bilgiler gelirken, bu yeni cihazın, firmanın yeni akıllısı HTC M8 olabileceği yönünde tahminler gelmekte.

HTC M8 çok büyük ihtimalle 2013 başlarında resmi olarak duyurulacak. Kasa tasarımı olarak bir önce ki model HTC One’a benzer olacağı kaydedilen yeni akıllı telefon yine 1920×1080 piksel dokunmatik ekrana sahip olacak. Bu yeni modelde HTC’nin 4.7″ yerine 5″ ekran kullanması bekleniyor.

Ayrıca işletim sistemi olarak da Sense 6.0 arayüzü ile Android 4.4 KitKat üzerinde çalışacağını söyleyebiliriz. Yonga seti olarak 2.3Ghz dört çekirdekli işlemci içeren Qualcomm MSM8974 Snapdragon 800 kullanacağı iddia edilmekte. Sistem belleği de 3GB olacak.

HTC’nin yeni gizemli telefonu AnTuTu sonuçlarında göründü

• Beğen
Tepkiler: MCR Killjoy

MCR Killjoy

MCR Killjoy

Üye
Kendisi benim yeni telefonum olacak bu arada. Daha önce Android benchmark'ları ile hiç ilgilenmemiştim. Bu testlerede pek itibar etmem gerçi lakin yinede içimde bir merak oluştu. Bu işlerden iyi anlayan biri söyleyebilir mi acaba bu puan diğer cihazlara göre (Note 3 - G2) nasıl?​

PriZm

PriZm

Üye
Note 3 ve G2 nin aldığı skorun ortalama olarak aynısı.

Seglopsi

Seglopsi

Üye
eger ki ocak ayinda cikarsa cihazin yonga seti msm8974ab olacaktir muhtemelen, qualcomm'dan kaynakli bir durum.

0MG90

0MG90

Üye
İyi bir telefon çıkaracak gibi

Seglopsi

Seglopsi

Üye
Kendisi benim yeni telefonum olacak bu arada. Daha önce Android benchmark'ları ile hiç ilgilenmemiştim. Bu testlerede pek itibar etmem gerçi lakin yinede içimde bir merak oluştu. Bu işlerden iyi anlayan biri söyleyebilir mi acaba bu puan diğer cihazlara göre (Note 3 - G2) nasıl?​

soyle birsey var nexus5, g2, z1, note3 (n9002/n9005) ayni donanima sahip cihazlar. bence fiyat acisindan en iyisi lg g2. note3 n9000 ise biraz daha geri donanima sahip.

fk555897

fk555897

Üye
Snapdragon 800'e göre ortalama bir sonuç almış.

Silinen Üye 988579

Silinen Üye 988579

Kapalı Hesap
36000 vay be

GuiTaRisT111

GuiTaRisT111

Üye
Şimdi HTC Two desem kızarsınız. :D Neyse bunun da donanımı belli oldu bence.

Invoke

Invoke

Üye
Ben de HTC battı sanmıştım. Adamlar geri de kaldı, millet snap800ü çıkardı sattı, bunların dedikodusu daha yeni çıkıyor.

• Beğen
Tepkiler: ~N.A.W.Y~
Murat Alper

Murat Alper

Üye
güzelmiş ya

partyhard

Üye
Note3'ün htc versiyonu

Üst Alt