HTC’den Windows İçin Beats Audio Müjdesi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
MoonLife01

MoonLife01

Üye
    Konu Sahibi
HTC’den Windows İçin Beats Audio Müjdesi
HTC’den Windows İçin Beats Audio Müjdesi

Tayvanlı akıllı telefon üreticisi HTC, gelecek planlarına ilişkin önemli bilgileri açık etti. Şirketin Microsoft ile olan ve uzun yıllara dayanan ortaklığı ilerleyen süreçte büyüyerek devam edecek.

Çok uzun değil daha birkaç yıl öncesine kadar HTC, Microsoft’un mobil işletim sistemine sahip akıllı telefonları ile pazarda söz sahibi olmuş bir isimdi. Bu iki isim arasında tam da bu nedenden kaynaklanan çok ciddi bir işbirliği vardı.

Android’in pazardaki etkinliğinin artması ve Microsoft’un mobil dünya adına yenilikçi hamlelerde gecikmesi Microsoft cephesini uzun süreli suskunluğa, HTC’yi ise Android saflarına itmişti. Windows Phone ile yeniden varoluş çabaları içersine giren Microsoft, eski dost HTC ile de sıkı bir işbirliği içinde.

HTC, Windows Phone 8 işletim sistemine sahip üst düzey akıllı telefonları ile de rekabetteki yerini almış olacak. Mevcut Android’li akıllı telefonlarındaki üst düzey teknolojiden taviz vermeyecek olan HTC, Beats Audio etiketini Windows Phone’lu modellerde de kullanacak. Eylül ayının üçüncü haftasında Windows Phone 8’li akıllı telefonlarını tanıtacak olan Tayvanlı üretici, One serisindeki gibi bir ürün gamı ile Windows Phone tutkunlarının karşısına çıkabilir.
 
15097

15097

Üye
Hayırlısı... :hmmm
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt