HTC'den One serisine bütçeye uygun canavar: HTC One VX

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
HTC'den One serisine bütçeye uygun canavar: HTC One VX


HTC geçtiğimiz yıl özellikle ''Artık daha az ve öz cihaz ile piyasaya çıkacağız'' diye konuşurken, bu sene yine ''Yeminimi bozdum'' modunda piyasaya ardı ardına cihazlarını sunmaya devam ediyor. One serisinin üyeleri, Windows Phone'lu cihazlar derken şimdi de ortaya One serisinin son üyesi HTC One VX çıkıverdi.


ABD'li operatör AT&T'nin sitesinde ortaya çıkan cihazın en dikkat çekici özelliği 4.5 inçlik dev ekranı. 960 x 540 piksel ekran çözünürlüğü sunan bu ekranın yoğunluğu ise 245 PPI gibi artık düşük diyebileceğimiz bir rakamda kalmış. 1.5 GHz hızında çalışan çift çekirdekli Snapdragon S4 Plus işlemcisi, Adreno 305 grafik çipi ve 1 GB RAM'i bulunan cihazın dahili hafızası ise minimum 8 GB olacak. Cihaz ayrıca microSD kart desteği de sunacak. Cihazın 1810 mAh bataryası da cihaza ortalama üstü bir şarj ömrü sunacak. HTC One VX piyasaya Android 4.1 Jelly Bean değil, Android 4.0 Ice Cream Sandwich yüklü olarak sunulacak.


Cihazın çıkış tarihi bilinmiyor, fakat resmi olarak AT&T sitesinde gözüken bir cihazın önümüzdeki haftalarda satışa sunulması da olası görünüyor. HTC One VX'in fiyat performans oranı yüksek, uygun fiyatlı bir cihaz olması bekleniyor. HTC One VX bakalım ülkemize gelecek mi.

(teknokulis)
 


kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
E Apple'ın 2011'e kadar yaptığı az, öz telefon mantığını kullanıp karlı çıkabilmek için yaptığın az ve öz olan telefonların teknolojinin 1 yıl ilerisinde olması gerekiyor.Tıpkı Iphone 5'e kadar olanlar gibi.Gidip Galaxy SIII'ün rakip olabileceği bir model çıkarıyorsan daha sonra satmak için daha iyisini çıkarmak zorundasın.Ayrıca haber için teşekkürler :good:
 
  • Beğen
Tepkiler: ANIL
Kerim.

Kerim.

Üye
sunu direk 4.1 ile satsana:ah
 
.Behzat Ç.

.Behzat Ç.

Üye
yeter htc telefon çıkartma artık yahu one x lerin pabucu dama atılcak :D
 
Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye
HTC Satis Menejeri Bence Bu Isi Biraksin ..

Yapamiyorr .. Once One X+ Simdide Bu .. :)
 
SkyLaBTR

SkyLaBTR

Üye
Neden adı one vx ve neden 4.0 ile çıkıyo??
 
maxirabit

maxirabit

Üye
Htc ayda bir değilde yakında günde bir bi telefon çıkaracak bu azimle heralde:d:
 
61semih

61semih

Üye
ben one x çıkacağı zaman okadar dedim htc sırf bu yüzden alınmaz diye ama bazı arkadaşlar daha çıkarmıyacak htc model vb şeylerle itiraz etmişti...
sonuç ortada.
 
amcalu1

amcalu1

Üye
Ben sevdim valla güzel
 
Placebo-

Placebo-

Üye
Sony = HTC =>(Eski) Nokia

Umarım sonu Nokia gibi olmaz. Gerçi nokia kalkındı ama neyse. Sürekli telefon çıkarmak kullanıcıları memnun etmek yerine, sinirlerini bozuyor.
 
MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
sony ile htc yakında bu piyasadan blackberryi de alıp ayrılacaklar sanırım
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt