Htc'den Gelen Resmi Açıklama (One V ve Desire C)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
TranceBabe35

TranceBabe35

Üye
    Konu Sahibi
Htc'den Gelen Resmi Açıklama (One V ve Desire C)
Arkadaşlar Htc avrupa resmi sitesinde bir açıklama yapmış.One V ve Desire C modeli için Jelly Bean güncellemesi alamayacaklarını söylemiş.Bunun nedeni her iki cihazın 512 MB ram kullanmasıymış.Bilginize...

[h=3]What devices will not get Android 4.1?[/h]We work hard to ensure each of our products has the optimal user experience and therefore some products will remain at their current version of Android. In general, devices with 512MB RAM or less will not be upgraded to Android 4.1. At present, these devices include the HTC One V and the HTC Desire C. As we identify other devices that will not be upgraded, we'll provide updated information.

Orjinali Htc'den alıntıdır.

.Behzat Ç.

.Behzat Ç.

Üye
Forever One X

Bilgi için teşekkürler :)

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
Haber için teşekkürler. İsteseler arayüzden felan kısıp bir şekilde verirler de, neyse...

TranceBabe35

TranceBabe35

Üye
    Konu Sahibi
Haber için teşekkürler. İsteseler arayüzden felan kısıp bir şekilde verirler de, neyse...

Yapmıyorlarki kardeşim.Adamlar bu haberin olduğu bölümde hala güncelleme için sizi bekletmek istemiyoruz ama hala test ediyoruz en kısa zamanda felan diyorlar.Bizde güncelleme alamadık baksana.2012 telefonu olduğu halde bunları bilinçli olarak bu şekilde çıkarıyorlar zaten 512 mb ram koyarak.Amaçları her yeni üründe fazla kar etmek.

.Behzat Ç.

.Behzat Ç.

Üye
Yapmıyorlarki kardeşim.Adamlar bu haberin olduğu bölümde hala güncelleme için sizi bekletmek istemiyoruz ama hala test ediyoruz en kısa zamanda felan diyorlar.Bizde güncelleme alamadık baksana.2012 telefonu olduğu halde bunları bilinçli olarak bu şekilde çıkarıyorlar zaten 512 mb ram koyarak.Amaçları her yeni üründe fazla kar etmek.

Hocam bu forum ingilizce ise bana one x'in jelly bean gelme tarihini bulabilirmisin acaba gelsin artık.
Lakin forum türkçe ise link verebilirmisin? :)

TranceBabe35

TranceBabe35

Üye
    Konu Sahibi
Hocam bu forum ingilizce ise bana one x'in jelly bean gelme tarihini bulabilirmisin acaba gelsin artık.
Lakin forum türkçe ise link verebilirmisin? :)

Kanka forum değil bu.İlk defa jelly bean hakkında açıklama yapan htc sitesi.yani sitesi :) support bölümünde görebilirsin.Ben tercüme ettim okudum hepsini.Saçmalıyorlar.Sizi bekletmek istemiyoruz.Testler biter bitmez tüm bölgeler alacak diyor.ilk olarak 2012 de çıkan telefonlara güncelleme vericez daha sonra 2011 yılı telefonlarına güncelleme vericez felan diyorlar.Ama herşeyi gözden geçirince bakıyorum şöyle mantıklı düşününce 15-20 kasım'a kadar tüm dünya güncellemeyi alacak gibi görünüyor.Diğer açtığım konuda da Htc Türkiye bana bikaç şey söyledi.Şunu bunu deneyin diye.Eğer olmazsa bölge olarak dağıtıldığı için biraz sabredin diyorlar.Htc nin uluslar arası sayfasında güncelleme için 45 gün diyorlar.Çıktı dediklerinden sonra 45 gün içinde tüm dünya alabiliyormuş.Alamayan telefonun tarihini 1 yıl geriye alsın 1 hafta güncelleme almaya çalışsınlar diyorlar.Yani düşünürsek 25 ekimdi galiba Asia'da başladı dediler.Bugün ayın 7 si.Yani 14 gün oldu sanırım.15-20 güne gelicek bence.Ya cokta heycanlanmaya gerek yok sense arayüzü olduğu için pek bi fark göremiyicez bence.Ama performans konusunda s3 ü ezik durumuna getirdi bu bir gerçek.Bakalım artık hergün deniyoruz.Biz iki kişi telefonu 2011 e aldık bekliyoruz.İsterseniz sizde deneyin 1 hafta kadar.

.Behzat Ç.

.Behzat Ç.

Üye
iyide cihaz zaten s3ü eziyor o polemiğe girmeyelim hiç :) sonra s3 fanlarıyla uğraşırız

TranceBabe35

TranceBabe35

Üye
    Konu Sahibi
.Behzat Ç.

.Behzat Ç.

Üye
verdim kutsalı verdim kutsalı :naughty:

- - - Eklendi - - -

yanlış yere yazdım kardeşim kb (h)

.Behzat Ç.

.Behzat Ç.

Üye
:utan:utan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt