Mali Özdemir
Üye
HTC'den Android tabanlı ''Merge'' ( Özellikleri / Resim / Fiyat )
Globalleşen dünyada cep telefonu kullanımının en çok bulunduğu ülke olan Türkiye oldukça fazla marka sırasıylada dünyada 1.sırada bulunuyor.
HTC firmasıda bu markalardan birisi.Cep telefonu tutum sayısına göre pekte sözü geçer ve ceptelefonu yeniliklerine öncülük yapmasada kendi üretimiyle tabiri caizse emeklemeden yürümeye başlıyor.
HTC bu modelini geçtiğimiz ay içerisinde çıkarttı. 3.8'inçlik ekrana sahip olan kızaklı QWERT klavyeli modelini satışa sunmaya hazırlanıyor.
Hem GSM hemde CDMA şebekelerine destek verecek olan HTC Merge bu çeyrekte Amerika'da Verizon üzerinden satışa konulması ve raflardaki yerini alması planlanmakta. Fiyatlandırma konusunda henüz bir netlik bulunmayan HTC'nin yeni akıllısının teknik özelliklerinide şu şekilde sıralayabiliriz;
-Android 2.2 'Froyo' işletim sistemi
-800MHz hızında mobil işlemci
-512MB RAM
-3.8-inç'lik (800×480) kapasitif formda dokunmatik ekran
-5MP kamera (LED Flaş)
-720p video kayıt desteği
-microSD üzerinden 32GB'a kadar harici hafıza desteği
-3G, Wi-Fi ve Bluetooth bağlantıları
-Müzikçalar, 3.5mm kulaklık jakı.
HTC'ninde yavaş yavaş cep telefonu piyasasına girmesiyle rakipler birhayli çoğaldı.Bakalım HTC Merge tüketiciler tarafından ne kadar tutulacak.
HTC firmasıda bu markalardan birisi.Cep telefonu tutum sayısına göre pekte sözü geçer ve ceptelefonu yeniliklerine öncülük yapmasada kendi üretimiyle tabiri caizse emeklemeden yürümeye başlıyor.
HTC bu modelini geçtiğimiz ay içerisinde çıkarttı. 3.8'inçlik ekrana sahip olan kızaklı QWERT klavyeli modelini satışa sunmaya hazırlanıyor.
Hem GSM hemde CDMA şebekelerine destek verecek olan HTC Merge bu çeyrekte Amerika'da Verizon üzerinden satışa konulması ve raflardaki yerini alması planlanmakta. Fiyatlandırma konusunda henüz bir netlik bulunmayan HTC'nin yeni akıllısının teknik özelliklerinide şu şekilde sıralayabiliriz;
-Android 2.2 'Froyo' işletim sistemi
-800MHz hızında mobil işlemci
-512MB RAM
-3.8-inç'lik (800×480) kapasitif formda dokunmatik ekran
-5MP kamera (LED Flaş)
-720p video kayıt desteği
-microSD üzerinden 32GB'a kadar harici hafıza desteği
-3G, Wi-Fi ve Bluetooth bağlantıları
-Müzikçalar, 3.5mm kulaklık jakı.
HTC'ninde yavaş yavaş cep telefonu piyasasına girmesiyle rakipler birhayli çoğaldı.Bakalım HTC Merge tüketiciler tarafından ne kadar tutulacak.