HTC Yeni Bir Telefon İçin Hazırlanıyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
    Konu Sahibi
HTC Yeni Bir Telefon İçin Hazırlanıyor

Bir süre önce T-Mobile operatörüyle piyasaya sürüleceği iddia edilen HTC'nin Tegra 3+ çipsetli akıllı telefonuna ait test sonucu internette yayınlandı. PM63100 model numaralı cihazın AT&T ile çıkış yapacağı tahmin ediliyor.

1280 x 720 piksel çözünürlüğünde ekrana sahip olduğu bilinen telefon, gücünü NVIDIA'nın HD 1080p ekran ve 4G LTE iletişim teknolojisi desteğini beraberinde getiren 1.7GHz hızındaki 4+1 çekirdekli Tegra 3+ çipsetten alıyor. Cihazda, Google'ın birkaç hafta önce kaynak kodlarını yayınladığı Android 4.1.1 Jelly Bean işletim sistemi versiyonunun yüklü olduğu biliniyor.

NenaMark2 testini 58.50 fps ile bitiren HTC PM63100, 40-50 fps arası bir sonuç elde eden Tegra 3'lü modellerden çok daha iyi bir grafik performansı sunacak. Fakat bu haliyle bile ancak Adreno 225'e erişebiliyor. Yine de Tegra 3 optimizeli oyunları daha akıcı bir şekilde çalıştırabilecektir.

Evitare_UL kod adıyla listelenen akıllı telefon, muhtemelen T-Mobile için çıkacak HTC Era 42'nin AT&T sürümü olacak. Tayvanlı üreticinin uluslararası bir versiyon üzerinde çalışıp çalışmadığı bilinmiyor. One X'in halefi yerine yılın son çeyreğinde HD ekran ve Snapdragon S4 Pro çipsetli telefon-tablet melezi bir modelin çıkış yapması daha olası görünüyor.

Kaynak : - (DH)

furkan176

furkan176

Üye
Güzel bir telefon olucak kesin:D Bilgi için teşekkürler

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
One x i adam ettiler de bu kaldı :ah ayrıca test sanırım icsile yapılmış 58 fps diyor jb nin kendisi 60 fps görmüyor muydu zaten.

moniacful

Üye
bu htc naoıyo ya çok kral telefon çıarıyo ama arkasında durmuyo samsung filan s3 çıkarıyo bayagidiyo apple da aynı. telefonlarının adını eskitiyo

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
ve adreno320 nin geldiğini düşünürsek tırt kalır bu yanında ;)

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
    Konu Sahibi
bu htc naoıyo ya çok kral telefon çıarıyo ama arkasında durmuyo samsung filan s3 çıkarıyo bayagidiyo apple da aynı. telefonlarının adını eskitiyo

Samsung'un Galaxy Note2 çıkaracak olması ile neredeyse aynı durum bence.

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici

Samsung'un Galaxy Note2 çıkaracak olması ile neredeyse aynı durum bence.

Bence pek değil note 2 ile s3 farklı kesimin cihazları note 2 amiral gemi olmaz olsa da s3 ün desteğine etki etmez zaten en fazla bir yıl destek alıyor :d:

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
    Konu Sahibi

Bence pek değil note 2 ile s3 farklı kesimin cihazları note 2 amiral gemi olmaz olsa da s3 ün desteğine etki etmez zaten en fazla bir yıl destek alıyor :d:

Note2 ile farklı kesimlere hitap ediyorlarda Note2 daha üstün özellikler ile gelecek.Bu telefonda daha üstün özelliklerle gelecektir HTC bu amiralimiz değil derse aynı olay işte :ehe

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici

Note2 ile farklı kesimlere hitap ediyorlarda Note2 daha üstün özellikler ile gelecek.Bu telefonda daha üstün özelliklerle gelecektir HTC bu amiralimiz değil derse aynı olay işte :ehe

note 2 s3 ün çok üstüne çıkmaz çıksa da özellikten anlamayan ve büyük sevmeyen adam gene s3 alır.

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
    Konu Sahibi

note 2 s3 ün çok üstüne çıkmaz çıksa da özellikten anlamayan ve büyük sevmeyen adam gene s3 alır.

Tabi canım orası öyle.Gerçi SIII bile çok büyük olduğundan bazı müşterileri 4S'e kaptırdı.Note'un boyutu bence ideal zaten baya iyi satmıştı zamanında.

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
note un daha büyüğü gelirse şahsen ben olsam gider nexus 7 alırım note almam ne gerek var arkadaş ele avuca gelmiyor sözde CEP telefonu.

moniacful

Üye
ben alırım vallaha türe mi öyle biri nefret ediyodu note dan ama çok kalite telefon

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
herkesin kişisel tercihi. Ben üstünde samsung yazan herşeyden nefret ederim mesela.

• Beğen
Tepkiler: kullanıcıadları
kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
    Konu Sahibi
Bende Note'u seviyorum.Heleki o kalemi.Neyse konu Note2 değilde HTC'nin yeni telefonu geri dönelim.

- - - Eklendi - - -

herkesin kişisel tercihi. Ben üstünde samsung yazan herşeyden nefret ederim mesela.

Tabi tercih meselesi ama bu Galaxy SIII'ün başarısını zedelemez mesela.

Sana söylüyorum kızım gelin sen anla misali :ehe

moniacful

Üye
arkadaş note da androidin hantallığı yok muhteşem birşey

MuhammedAliAKB

Üye
bekliyoruz

15097

15097

Üye
:eller:

Batuhan Apatay

Batuhan Apatay

Üye
HTC ne yaparsa yapsın sevemicem ben -.-

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt