HTC yeni 6 yeni cihazını MWC'de tanıttı!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kobra_FighterTR

Kobra_FighterTR

Üye
    Konu Sahibi
HTC yeni 6 yeni cihazını MWC'de tanıttı!
HTC, Mobil Dünya Kongresinde 5 yeni cebini ve Sense ara yüzlü tabletini tanıttı! İşte yeni HTC'ler!



HTC'nin 'Facebook düğmesi'ne sahip yeni 2 telefonunu bu haberimizde sizlere duyurmuştuk. Ancak HTC durmadı ve Mobil Dünya Kongresi'nde fazlasını da tanıttı. İşte HTC'nin tüm yeni telefonları HTC Desire S, HTC Wildfire S, HTC Incredible S, ChaCha ve HTC Salsa ve HTC'nin yeni tableti HTC Flyer:

HTC Desire S, HTC Wildfire S ve HTC Incredible S

HTC Desire S: Beğenilen, ödüllü HTC Desire'ın başarı öyküsünün takipçisi olan HTC Desire S, çarpıcı tasarımı güç ve hız ile bir araya getiriyor. HTC Legend'in alüminyum tasarımından ilham alarak tasarlanan HTC Desire S, elinizde bütünsel ve doğal bir his yaratan tek bir alüminyum bloktan yaratıldı. Qualcomm'un yeni 1GHz 8255 Snapdragon MSM8255 işlemcisiyle, HTC Desire S hızlı performans ve güç sunuyor. Çift ön ve arka kamerası ile yüksek çözünürlüklü video kaydına, 3.7" inç WVGA ekranı ile de multimedya içeriklerinin göz alıcı bir biçimde görüntülenmesine olanak tanıyor.

HTC Corporation CEO'su Peter Chou, "Anlamlı bir yaklaşım olarak, müşterilerimize son teknoloji ürünü yenilikleri sade ve doğal bir şekilde sunmak için HTC Sense deneyimini geliştirdik. HTC Desire S, HTC Wildfire S ve HTC Incredible S bunu en iyi şekilde temsil etmektedir. Bu yeni telefonlar kullanıcıların mobil deneyimini kişisel ve tamamen orijinal bir his yaratacak biçimde genişleten tarz, yenilik ve işlevlerin heyecan verici bir karışımıdır." dedi.
 


KaTLeDeN67

KaTLeDeN67

Üye
htc durmak bilmiyo
 
Kobra_FighterTR

Kobra_FighterTR

Üye
    Konu Sahibi
Duracağınıda zannetmiyorum :d:
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt