Teşekkurler bu iyi oldu custom romlarla ugraşmak istemiyorum. Kendim samsung kullanicisiyim çok ugraştim. İkinci telim inşallah bu şekilde guncelleme alirim
arkadaşlar bende htc desire hd var. güncelleme olmuyor. internette biraz araştırma yaptım. desire hd telefona güncelleme gelmiyormus. ben güncellemeyi nasıl yaparım. hiç bır fikrim yok. bana yardımcı olursanız çok sevinirım ...
arkadaşlar bende htc desire hd var. güncelleme olmuyor. internette biraz araştırma yaptım. desire hd telefona güncelleme gelmiyormus. ben güncellemeyi nasıl yaparım. hiç bır fikrim yok. bana yardımcı olursanız çok sevinirım ...
Evet, senin telefonuna güncelleme yayınlanmadı. İstersen custom rom yükleyebilirsin telefonuna. Custom rom yüklemeyi burada anlatmıştım. Ayrıca bilgisayar bilgine güvenemiyorsan, teknolojik cihazları normal bir kullanıcı gibi kullanıyorsan, telefonuna kablo ile müdehale etmek istemiyorsan, telefonunun garantisini bitirmek istemiyorsan, telefonunu BİR DAHA AÇILAMAZ hale getirme riskini göze alamıyorsan; bu işe kesinlikle kalkışma derim.
bende şahsen cyanaogenmod 10.2 (yani android 4,3 custom rom kullanıyorum). bu güncelleme güzel ama cihaz eski olduğu için, eski bir arayüz güncellemesi vermişler (yada ben hep aynı şeyi göre göre bıktım); herneyse işte, sen custom rom ile devam et derim ben; yinede hangi romu kullandığını söylersen (vede telefonunu s-off yaptıysan) sana yardımcı olmaya çalışırım kardeşim