İpucu HTC WP8 Kullanıcı Topluluğu

Sponsorlu Bağlantılar

braayn

braayn

Üye
nokia camera sanırım samsung ativ ve htclere kurulabiliyoruz.Htcnin camera uygulamasıda güzel Lumialara kurabilirmiyiz ? varmı bir yöntemi?

wpfurkan

wpfurkan

Üye
nokia camera sanırım samsung ativ ve htclere kurulabiliyoruz.Htcnin camera uygulamasıda güzel Lumialara kurabilirmiyiz ? varmı bir yöntemi?
Yüklenebiliyor lumia camera ama açılmıyor veya açılıyor ama bir şey göstermiyor. Lumia camera 5'de olduğu gibi özel firmware olmadığı sürece yüklense bile çalışmıyor. Aynısı htc camera içinde geçerlidir bence. Ama denenebilir tabiki.

dgnert

Üye
Başında lumia olan hiç bir şey htclere kurulmuyor bizi dışlıyorlar resmen. Htcnin de hayrını göremiyoruz. Benim bildiğim htcnin saat ve fener uygulaması var bir de fotoğraf geliştirici var ama onun htcye özel olup olmadığını bilmiyorum. Anca mağazada izin verilirse yükleyebiliyoruz uygulamaları en son here drive ile mapsı açmışlardı htcye.

hajkhanx33

hajkhanx33

Üye
8x satan varsa bana ulasabilirmi

suprizkonuk

suprizkonuk

Üye
yardımcı olan bırısı yokmu lutfen rıca edıyorum , htc 8s windows 8.1 telefon var yazılım komple cöktu sanırım ?
ekranda uzgun ısaretı var hard reset atmayı denedıgımde ıse sımsek ve cark var ama dönmuyor sarja takıyorum sureklı ac kapat yapıyor bazende hıc acılmadan duruyo bı yardımcı olun lutfen

Emre

Üye
Telefon düğmelerini kullanarak fabrika varsayılan ayarlarına sıfırlama
Telefonunuzu açamıyorsanız veya ayarlarına erişemiyorsanız, telefonunuzun düğmelerini kullanarak da fabrika ayarlarına sıfırlama işlemi gerçekleştirebilirsiniz.

1. Gücü kapatın.
  2. SES DÜZEYİ AŞAĞI düğmesini basılı tutun ve daha sonra hızlı bir şekilde GÜÇ düğmesine basın.Ekranda bir simge gördüğünüzde SES DÜZEYİ AŞAĞI düğmesini bırakın.
  3. Daha sonra sırasıyla aşağıdaki donanım düğmelerine basın: SES DÜZEYİ YUKARI > SES DÜZEYİ AŞAĞI > GÜÇ > SES DÜZEYİ AŞAĞI.

Nirvana92

Nirvana92

Üye
şimşek çark işareti ana kartta kaçak olduğunun göstergesi

suprizkonuk

suprizkonuk

Üye
şimşek çark işareti ana kartta kaçak olduğunun göstergesi
ı bu sorunu bu gun cözdum sans eserı telefonu bıde normal acayım dedım carklar döndu kendını formatladı 3 gundur yapamıyordum :D suan tlf acıldı ama farklı bir problem var , karnaval radyo , telefondakı muzık dosyaları, orjınal zıl seslerı, ve özellıkle youtube de vıdeo facebookda vıdeo telefon hafızasındakı vıdeo hıc bırını oynatamıyorum youtube den vıdeo ızlerken decode error verıyor, telefondada zıl sesı mesela yanında play tusuna basınca o sesı calar ya calmıyor radyo acıyorum :00 :00 yazıyo sanıye ılerlemıyo böyle bı sıknıtım var hoparlorde sorun varmı dıye bırını arayıp hoparlore aldım gayette sıkıntısız calısıyor ama tlf sessızde gıbı ama seslıde :(( help mee

suprizkonuk

suprizkonuk

Üye
windows phone 8.1 htc 8s telefonum var ve fabrika ayarlarına 2 3 kez almama rağmen hiç bir şekilde telefondan ses çıkmıyor , video decode error hatası verıyor vıdeolarda, muzık calardan tutun zıl seslerine kadar yada birisi aradıgında ses gelmiyor, format attım cözüm olmadı yardım edermısınız?
telefon formattan sonra vıdeo acıyor , bırısı aradıgında calıyor 3 4 tane uygulama yukledıgımde telefonun sesı gıdıyo vıdeolar acılmıyor youtube veya telefondan hıc bır sekılde bırşey dınleyıp ızleyemıyorum, ama bırısı aradıgında hoparlore sesı verdıgımde ses gelıyo sıkıntı yok demekkı hoparlorumde

serinaga

serinaga

Üye
Arkadaşım bu aşamada telefonun ayarlarından, fabrika ayarlarına tekrar geri döndür. Yeniden temiz bir kurulum yapsın, muhtemelen hatalı kurulum yaptı ...

afwerker

afwerker

Üye
Burası yaşıyor muydu ya :)

serinaga

serinaga

Üye
Yaşıyor yaşıyor ...

• Beğen
Tepkiler: afwerker
suprizkonuk

suprizkonuk

Üye
güncelleme 80072f8f hatası htc 8s telefonumda var wındowsun sıtesınde guncellemeler şu şekilde

► Windows Phone 8.1 Update 2
► Windows Phone 8.1 Update 1
►Windows Phone 8.1
► Windows Phone 8 Update 3
▼ Windows Phone 8 Update 2
benim telefon htc 8s 8.1 update 1 de kaldı şu yukardakı hatayı verıyor 80072f8f tarih saat olayını yaptım

telefon sürümü sitedeki gibi yani 2. şıkta oldugu gıbı IS SÜRÜMÜ : 8.10.14192.280 de kaldı bi üste yüksetlemem lazım çünkü bildirim ekranında 3g bölümü yok ve bı kac eksık daha vardır daha farkedemedım bi yardımcı olurmusunuz?

OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
Htc kamerada nokiadaki gibi sararma sorunu var mı ?

cengooxx

Üye
Merhaba arkadaşlar. HTC 8S windows phone 8 kullanmaktayim. Telefonunu unlock yapmadan nasıl pes 2012 yükleyebilirim

Şimdiden teşekkürler

Takipçi Satın Al

Üst Alt