İpucu HTC WP8 Kullanıcı Topluluğu

Sponsorlu Bağlantılar

osilost

osilost

Üye
Arkadaşlar 8s imi 8.1 yükledim biraz ağır yükleniyor telefonun içinde güncellerken dev.preview programı dışında tüm uygulamaları silmeniz lazım yoksa alan yetmiyor hafıza uyarısı devamlı veriyor günceller iken ancak aldırmayın

ardacumhur

ardacumhur

Üye
Burası yaşıyormuş :)

• Beğen
Tepkiler: Serhan

Bar_Fedaisi

Üye
8X WP8.1 güncellemesini yaptım. Telefon açılışında gözle görülür hızlanma var. Menü geçişlerinde hızlanma var mı anlayamadım.
Şu an için çok memnunum.

• Beğen
Tepkiler: osilost
ykd96

ykd96

Üye
8s kullanıyorum 8.1 yüklemeden önce sıfırladım mağazaya giremiyorum preview for developers uygulamasını kurmak için :D

Bar_Fedaisi

Üye
Mağaza çökmüş vaziyette şu an.
Bir çok kişi mağazaya giremediğinden şikayetçi.

osilost

osilost

Üye
mağaza patlamış durumda yoğunluktan bu arada 8s 8.1 ile uçmuş durumda telde class 10 16 gb ultra sdcard var uygulamaları sd atıyorum deli gibi uygulama alıyorhtc saat gösteren uygulama artık büyük saat göstermiyor live tile olarak

evarietyw

evarietyw

Üye
Çift tık ile uyandırma gelecek denildi bulabilen varmı 8s te

• Beğen
Tepkiler: osilost

ErenMSC

Üye
Durumlar nasıl komşular, hiç ses seda yok sizden :ehe

• Beğen
Tepkiler: afwerker
acoustic

acoustic

Üye
Htc saat uygulaması saati göstermiyor telefon hızlandı internet Explorer güzelleşti bir eksiği çift uyandırma kaldı

ykd96

ykd96

Üye
çift tıkla uyandırma gelirse şarj biraz daha az dayanır bence gerek yok ama gelirsede aktif etme ve pasifleştirme seçeneği olmalı.

osilost

osilost

Üye
Dikkatli telefon özelliği çalışmıyor güncelleme sonrası

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

kadirbab08

Üye
Arkadaşlar benim telefonum 8s 8.1 güncellemesi nasıl yapılıyor acaba mesaj atabilir misiniz ben konuya yabancı kaldım :)

osilost

osilost

Üye
Arkadaşlar benim telefonum 8s 8.1 güncellemesi nasıl yapılıyor acaba mesaj atabilir misiniz ben konuya yabancı kaldım :)

Ben 8s imi güncelledim preview programı hariç tüm uygulamaları sil çünkü çok ağır yukleniyor ve telefon 10mb hafızaya kadar düşüyor o esnada ama yüklendikten sonra rahatlıyor bu arada rehberi yedekle

CLUBX

Üye
8.1 gayett iyi olduhızda artış var tabiki en iyisi benim için here drive kullanımı açıldı

osilost

osilost

Üye
Arkadaşlar HTC Türkiye ile konuştum 8x-8s için kararlı wp 8.1 güncellemesi haziran ayında yayınlanacak.bu güncellemede htc firmware side bulunuyor.

• Beğen
Tepkiler: ykd96
ykd96

ykd96

Üye
Arkadaşlar HTC Türkiye ile konuştum 8x-8s için kararlı wp 8.1 güncellemesi haziran ayında yayınlanacak.bu güncellemede htc firmware side bulunuyor.
firmware dosyasını pc mize indirebilirmiyiz kurcalamak için bi bilgin var mı ? :seytan:

Serhan

Serhan

Üye
8s nasıl cihaz arkadaşlar güzel mi ?

ykd96

ykd96

Üye
8s nasıl cihaz arkadaşlar güzel mi ?
güzel ben memnunum yani. tek bir sorunum var oda benim hatam telefonu ilk aldığımda ekran koruyucusunu takarken baloncukları gidermeye çalışıyodum banka kartı telefonun kenarını soydu başka bi sorun yok :D
gayet iyi hızlı wp 8.1 den sonrada biraz daha renklendi hızlandı :) iyi yani iyi :)Beats Audio Apple tarafından satın alındı. HTC artık beats audio ile ilgili hizmet vermicek mi nolcak bu htc ile beats audio ilişkisi ?

Akhtoher

Akhtoher

Üye
güzel ben memnunum yani. tek bir sorunum var oda benim hatam telefonu ilk aldığımda ekran koruyucusunu takarken baloncukları gidermeye çalışıyodum banka kartı telefonun kenarını soydu başka bi sorun yok :D
gayet iyi hızlı wp 8.1 den sonrada biraz daha renklendi hızlandı :) iyi yani iyi :)Beats Audio Apple tarafından satın alındı. HTC artık beats audio ile ilgili hizmet vermicek mi nolcak bu htc ile beats audio ilişkisi ?

Satın almış olduğunuz hak elinizden alınamaz. Yapılırsa dava yolu açılır fakat yine de verilen hak geri alınmaz. Apple satın aldığı için HTC yeni cihazlarına ekleyemez. Apple'a güzel bir miktar öderse ekleyebilirde :)

Üst Alt