bende bulamadım en çok onu bekliyordum uyandırma tuşu çok sert basınca görür hale geldiÇift tık ile uyandırma gelecek denildi bulabilen varmı 8s te
Ben 8s imi güncelledim preview programı hariç tüm uygulamaları sil çünkü çok ağır yukleniyor ve telefon 10mb hafızaya kadar düşüyor o esnada ama yüklendikten sonra rahatlıyor bu arada rehberi yedekleArkadaşlar benim telefonum 8s 8.1 güncellemesi nasıl yapılıyor acaba mesaj atabilir misiniz ben konuya yabancı kaldım
MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
firmware dosyasını pc mize indirebilirmiyiz kurcalamak için bi bilgin var mı ?Arkadaşlar HTC Türkiye ile konuştum 8x-8s için kararlı wp 8.1 güncellemesi haziran ayında yayınlanacak.bu güncellemede htc firmware side bulunuyor.

güzel ben memnunum yani. tek bir sorunum var oda benim hatam telefonu ilk aldığımda ekran koruyucusunu takarken baloncukları gidermeye çalışıyodum banka kartı telefonun kenarını soydu başka bi sorun yok8s nasıl cihaz arkadaşlar güzel mi ?

iyi yani iyi
Beats Audio Apple tarafından satın alındı. HTC artık beats audio ile ilgili hizmet vermicek mi nolcak bu htc ile beats audio ilişkisi ?güzel ben memnunum yani. tek bir sorunum var oda benim hatam telefonu ilk aldığımda ekran koruyucusunu takarken baloncukları gidermeye çalışıyodum banka kartı telefonun kenarını soydu başka bi sorun yok
gayet iyi hızlı wp 8.1 den sonrada biraz daha renklendi hızlandıiyi yani iyi
Beats Audio Apple tarafından satın alındı. HTC artık beats audio ile ilgili hizmet vermicek mi nolcak bu htc ile beats audio ilişkisi ?