İpucu HTC WP8 Kullanıcı Topluluğu

Sponsorlu Bağlantılar

acoustic

acoustic

Üye
ben de de gelmiş bir güncelleme gözüküyor ama yarını bekleyeceğim yüklemek için wifi yok

luckysleven

luckysleven

Üye
bende guncelleme gozukmuyor ??

acoustic

acoustic

Üye
Son düzenleme:
n000k

n000k

Üye

:angry:benden başka kimse yuklemedimi ?
ben güncelledim ama sadece güncelleme numarası değişti. Bir şey bulamadım farklı olarak​
herkese geldi o güncelleme :D ne değişmesini bekliyordun ki :cool:

luckysleven

luckysleven

Üye

:angry:benden başka kimse yuklemedimi ?
ben güncelledim ama sadece güncelleme numarası değişti. Bir şey bulamadım farklı olarak​

ya bana hala gelmedi o güncelleme sürüm ne yazıyor ?

luckysleven

luckysleven

Üye
illaki bir değişiklik vardır. :)

8.0.10521.155 oldu numarası daha önce sonu 142 idi

abi ben çözemedim bu işi bir türlü bendeki numara ile uzaktan yakından alakası yok : ) ortada yeni bir güncellemede yok hala : )

4MaGuS

4MaGuS

Üye
abi ben çözemedim bu işi bir türlü bendeki numara ile uzaktan yakından alakası yok : ) ortada yeni bir güncellemede yok hala : )
güncellemeyi geri çekmiş olabilirler ve pek değişen bir şey yok gibi o kadar abartılacak bir şey değil lumia serisinde böyle sizde de öyle olacagını düşünüyorum

erdincpolat

erdincpolat

Üye
    Konu Sahibi
selam arkadaşlar
tekrar buralardayım ama bu sefer lumia sayfasında

htc de işler nasıl gidiyor memnunmusunuz
konuyu açtık takıldık sonra kaçtık gittik
konu başlıgında isimleri olmayan eklemek isteyen olmadımı hiç mod arkadaşlara söylesekmi sizlerden birine devretsin olayı benden alsın

4MaGuS

4MaGuS

Üye
hakkında kısmında 3051.40000.1349.002
ekstra bilgide label ıd : 3051.40000.1349.101317 böyle gözüküyor
playto güncellenmesi gerekiyor diye bir seçenek çıktı kurulmaya izin vermedi bende fidler deniyorum bakalım olucak mıdaha önceden dosya upload ettiğim site ücretsiz üyelikle 1gb paylaşım yapmaya 20gb depolamaya izin veriyor tavsiye ederim buyrun link

hironakamura

hironakamura

Üye
selam arkadaşlar
tekrar buralardayım ama bu sefer lumia sayfasında

htc de işler nasıl gidiyor memnunmusunuz
konuyu açtık takıldık sonra kaçtık gittik
konu başlıgında isimleri olmayan eklemek isteyen olmadımı hiç mod arkadaşlara söylesekmi sizlerden birine devretsin olayı benden alsın

vay erdincpolat kardesim epey geç gördüm mesajını kusura bakma :)
hayırlı olsun lumia'cı olmuşsun artık umarım memnunsundur..

htc sahibi olarak bende sıkıntı yok 8x'imle devam wp8 gün geçtikçe iyileşir oldu.
bence konu başlığında ismi olmayanlar isterlerse sana bildirsinler sonuçta senin sayfan burası :D

• Beğen
Tepkiler: Theodero Bagwell ve erdincpolat
erdincpolat

erdincpolat

Üye
    Konu Sahibi
merhaba evet lumia cı oldum şimdilik memnunum sıkıntım yok şarj 10 numara

sayfa yı burdan birine devretsem daha iyi olur ama isteyen olursa ozelden mesaj atsın ekleriz isimleri.

ama bu sayfa çok agır ilerliyor hatta oldugu yerde kalmış htc ciler pek aktif değilller yada onlarda lumia sayfalarını falan takip ediyorlar

turbocore

turbocore

Üye
Galba Forumda Olmadığpım Zamandan Bu Yana Htc kULLANICISI yOK :d

hasan3472ty

hasan3472ty

Üye
Htc yeni cihazları ile geliyor . Biraz beklemek gerek . Sony de öyle

erdincpolat

erdincpolat

Üye
    Konu Sahibi
Htc çok geri kaldı wp8 platformunda. Hiç sesi çıkmıyor. Lumia kullananlarda çok fazla olunca htc kullananlarda bilgileri oralardan alabiliyorlar.

sek07

Üye
BEN varım htc 8x

dakamon

dakamon

Üye
Htc çok geri kaldı wp8 platformunda. Hiç sesi çıkmıyor. Lumia kullananlarda çok fazla olunca htc kullananlarda bilgileri oralardan alabiliyorlar.
Bu nisan ayındaki build etkinliğinde htc den bir hamle gelebilir belki. One tasarımında wp li bir telefon neden olmasın :) çok yakışırdı bence

erdincpolat

erdincpolat

Üye
    Konu Sahibi
Atı alan Üsküdarı geçti. Bu saatten sonra ağzıyla kuş tutsa yalan. İnsanlar alacaklarını aldılar

luckysleven

luckysleven

Üye
htc nin 8.1 ile çok iddalı cihazlar çıkarması lazım ve birazda özen göstermesi lazım .. Eyer 8x de çift vuruşla uyandırma,numara engelleme gibi halka açık uygulamalar olsaydı yine 925 e alternatif olamazdı : ) ( silmeye üşendim )

ykd96

ykd96

Üye
8s candır :)

Üst Alt