İpucu HTC WP8 Kullanıcı Topluluğu

Sponsorlu Bağlantılar

ygtmrl

Üye
tesekkur ederimarkadaşlar 8s kullanıyorum ve hafıza sorunu yaşıyorum uygulamalarımı sd karta nasıl yükleyeceğim ?

evarietyw

evarietyw

Üye
bu htc 8s leri servise versek hafıza ekletmek istiyoruz desek parası neyse versek olmazmı acaba :D

luckysleven

luckysleven

Üye
bu htc 8s leri servise versek hafıza ekletmek istiyoruz desek parası neyse versek olmazmı acaba :D

ben ataşehir servise garanti istemiyorum para vereyim 2-3 gün içerisinde yapıp teslim edin yeterki dedim kabul etmediler herhalde şaka yapıyorum sandılar .

evarietyw

evarietyw

Üye
osilost

osilost

Üye
HTC 8S GDR3 GÜNCELLEME YAYINLANDI

luckysleven

luckysleven

Üye
gdr3 ile res sorunu düzeltilmiş sanırım :icelim:

acoustic

acoustic

Üye
bende hiç olmadı ama Bi hız var gibi

hironakamura

hironakamura

Üye
gdr3'e geçen arkadaşlar güncellemeler kendiliğinden gelmiyor bende sizde de aynı sorun var mı?

CLUBX

Üye
HTC 8X,8s kullanıcıları sesli navigasyon geldi yandex navigator türkçe ses gayet başarılı

burdan indirebilirisiniz here maps le entegre çalışabiliyor . . . .

• Beğen
Tepkiler: luckysleven
luckysleven

luckysleven

Üye
HTC 8X,8s kullanıcıları sesli navigasyon geldi yandex navigator türkçe ses gayet başarılı

burdan indirebilirisiniz here maps le entegre çalışabiliyor . . . .

yandexe navigasyonda güvenirim ama umarım here drive gibi yıllar önce cadde olmuş sokaklara sokmaz bizi : )birde gmaps+ ile uyumlu çalışıyor mu denedin mi ve sesli yönlendirmesi nasıl ?

CLUBX

Üye
yandexe navigasyonda güvenirim ama umarım here drive gibi yıllar önce cadde olmuş sokaklara sokmaz bizi : )birde gmaps+ ile uyumlu çalışıyor mu denedin mi ve sesli yönlendirmesi nasıl ?
GMaps + ile entegre sesli yönlendirme gayet başarılı farklı Türkçe sesler seçebiliyorsun bana göre eksisi sadece internetinden yiyor oda 7 dk lık yolda 3 mb . . .. . .

luckysleven

luckysleven

Üye
GMaps + ile entegre sesli yönlendirme gayet başarılı farklı Türkçe sesler seçebiliyorsun bana göre eksisi sadece internetinden yiyor oda 7 dk lık yolda 3 mb . . .. . .

bugün denedim de sesli yönlendirme dediği sadece rotanız belirlendi rotanızın dışına çıktınız vs vs diyor .. yani sağa dönün sola dönün falan demiyor : )

Rainesto

Rainesto

Üye
şu htcnin mavisine bittim ya lumianın mavisi turkuaza yakın hiç hoşuma gitmedi bu renk bi kapak bulabilir miyim 620 için

CLUBX

Üye
bugün denedim de sesli yönlendirme dediği sadece rotanız belirlendi rotanızın dışına çıktınız vs vs diyor .. yani sağa dönün sola dönün falan demiyor : )
ben de şimdi sola dön sağa dön diyor ara sıra rotadan çıktı diyor tekrar hesaplanıyor diyor ayarlarda ses ece seçili . . . . .

osilost

osilost

Üye
htc 8s e yine güncelleme geldi . 11.12.13 tarihinde arkadaşlar denetleyin sizde tellerdenhtc 8s ime önce gdr3 preview developer olanı yükledim sonra htc resmi güncellemeyi yayınlayınca o yüklendi şimdide bu güncelleme geldi .enteresan....

Üst Alt