tesekkur ederimarkadaşlar 8s kullanıyorum ve hafıza sorunu yaşıyorum uygulamalarımı sd karta nasıl yükleyeceğim ?
bu htc 8s leri servise versek hafıza ekletmek istiyoruz desek parası neyse versek olmazmı acaba![]()
öyle bir ihtimal var yaniben ataşehir servise garanti istemiyorum para vereyim 2-3 gün içerisinde yapıp teslim edin yeterki dedim kabul etmediler herhalde şaka yapıyorum sandılar .

öyle bir ihtimal var yani![]()
düzgün ve normal şekilde geliyor akşam 5 gibi geneldegdr3'e geçen arkadaşlar güncellemeler kendiliğinden gelmiyor bende sizde de aynı sorun var mı?
düzgün ve normal şekilde geliyor akşam 5 gibi genelde
Güncelleme gayet normal şekilde geliyor,hiçbir sorun yok.gdr3'e geçen arkadaşlar güncellemeler kendiliğinden gelmiyor bende sizde de aynı sorun var mı?
HTC 8X,8s kullanıcıları sesli navigasyon geldi yandex navigator türkçe ses gayet başarılı
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızburdan indirebilirisiniz here maps le entegre çalışabiliyor . . . .
GMaps + ile entegre sesli yönlendirme gayet başarılı farklı Türkçe sesler seçebiliyorsun bana göre eksisi sadece internetinden yiyor oda 7 dk lık yolda 3 mb . . .. . .yandexe navigasyonda güvenirim ama umarım here drive gibi yıllar önce cadde olmuş sokaklara sokmaz bizi : )birde gmaps+ ile uyumlu çalışıyor mu denedin mi ve sesli yönlendirmesi nasıl ?
GMaps + ile entegre sesli yönlendirme gayet başarılı farklı Türkçe sesler seçebiliyorsun bana göre eksisi sadece internetinden yiyor oda 7 dk lık yolda 3 mb . . .. . .
ben de şimdi sola dön sağa dön diyor ara sıra rotadan çıktı diyor tekrar hesaplanıyor diyor ayarlarda ses ece seçili . . . . .bugün denedim de sesli yönlendirme dediği sadece rotanız belirlendi rotanızın dışına çıktınız vs vs diyor .. yani sağa dönün sola dönün falan demiyor : )