Htc kullanan birisi kilit tuşunun bozulduğundan bahsetmişti servis verdim demişti son durumu nedir acaba ? Çünkü aynı sorun yavaştan bende de başladı. Ama tam basınca sorun yok eskiden yarım da bassam hemen açılırdı
o sorunu ben yaşamıştım ve kvk ya verdim. 17 gün sonra aldım tamiri yapılmış ve gayet iyi durumda
hmm sorun olmamasına sevindim de 17 gün çok ya . şimdi telefonu direk ben bıraksam servise , üstünede baskı yapsam acaba 1 haftada çözerler mi ? yada hiç kasmayıp böyle kullanmaya devam edebilirim : )

bende senin gibi düşündüm ama sorun ilerledikçe çekilmez Bi hal alıyor. Ve o kadar dikkat etmeme rağmen ilerlemesinin önüne geçemedim. Vede bende direk elden servise verdim her gün aradım hiç peşini bırakmadım istisnasız aradım her gün ama parça beklediler o yüzden bu kadar sürdü
- - - Eklendi - - -
Bide şöyle bir şey söylim. Sadece htc telefonları tamir eden ve en geç 3 iş günü içinde teslim edeceğini söyleyen bordo teknik servis var. Ben garantiye verdikten sonra öğrendim bunu. Araştırıp oraya da verebilirsin
şimdi sitelerini falan gezdimde eyer bu adamlar yazıp çizdikleri gibi yapıyorlarsa hiç düşünmem oraya veririm . servise versem 15-20 gün beklerim , telefonun geriye nasıl geleceği bilinmez , hadi diyelim onardılar 2 gün sonra tekrar sorun çıkmayacağının da garantisini vermiyorlar.. ben bunlara 100-150 veririm hem beklemem hemde birşey olsa tekrar götürürüm yaparlar yemişim teleservice i : )

ayrıca benim incelediğim kadarıyla haklarında bir şikayette yok. Ve nerdeyse her ilçede şubeleri var![]()
- - - Eklendi - - -
bunların her ilçede şubeleri yok o kısmı baya sallamışlar : ) her yere kurye yollayıp aldırıyorlar ya telefonu hani biz her yerdeyiz muhabbeti : ) hoş az önce görüştüm bizim telefonların parçaları yokmuş ellerinde yakın zamanda da gelmezmiş yani burası bizim için yalan oldu
arkadaşlar wp8kullanıyorum buradan indirdiğim oyunları nasıl çalıştıracağım acil yardım!
Arkadaşlar size daha önceden güncelleme zaten gelmişti değil mi?
Evet geldi de gelmez olaydı : ) bu arada çok ilginçtirki siz kamera tuşuna harici uygulama koyabiliyorsunuz ama bizde o özellik gelmesine rağmen kullanılmıyor
htc 8s var bu arkadaşlara gelen güncellemeler ile çok iyi özellikler geldi çok guzel oldu cihazlarıBize ne geldi kihtc 8s var bu arkadaşlara gelen güncellemeler ile çok iyi özellikler geldi çok guzel oldu cihazları
Aha yarın benim aramamı bekleyemedin yaniben bastım flası valla bıktım reset sorunundan ne olacaksa olsun tekrar yapıcam güncellemeleri
hadi bakalım kolay gelsin
Aha yarın benim aramamı bekleyemedin yanihadi bakalım kolay gelsin
![]()
hayırdır ne oldu![]()
ya driverları bulamadım . pc telefonu görmüyor belki elinde vardır driverlar : ) yok yok kafaya koydum bu gece ben bu reset sorununu çözüp uyurum ancak kahvemde hazır sigaram da var daha ne olsun : )
inşallah düzelir