hironakamura
Üye
Datasense'e baktın mı? Bakmadıysan bakman mümkün müdür?![]()
ona nasıl bakıyorum dostum bi tarif etsen?

- - - Eklendi - - -
guncellemeden sonra mi![]()
evet dostum...
Datasense'e baktın mı? Bakmadıysan bakman mümkün müdür?![]()

guncellemeden sonra mi![]()
Uygulamalar bölümünde DataSense yok mu?
Html5test.com bendede 320 +6 çıktı.
Durum şoylekı istediğin güncellemeyi al Explorer ı önceden ölçmüş sana veriyor![]()
maalesef...:/

Alla alla ilginç bir durum şimdi. Wifi kısmına girip baktın mı peki? Belki oradadır.maalesef...:/
Alla alla ilginç bir durum şimdi. Wifi kısmına girip baktın mı peki? Belki oradadır.
Üstad sanırım yok. Diğer arkadaş da bulamadı. Acaba bu özellik Türkiye'de kullanılabilir olmayacak mı?Bulamiyorsaniz ortadaki home tuşuna basili tutup "open data sense" komutu verin. Varsa o bulup acar![]()
oyle degil. Uc browser 254 puandı guncellemelerden sonra 294 puana cikti.
Hadi ya, birde ayarlardan kontrol etseniz![]()
Aynen ama ayıp yaptıkları ve çok saçma bir durumO vakit bizi keklediler demek

Mobil cihazın ile dışarıdan indirmiş olduğun uygulamalar Downloads klörüne kaydediliyor, fakat telefonda dosya yöneticisi veya kurulum dosyasını tanıyan bir uygulama bulunmadığı için maalesef telefon üzerinden yükleme şansınız bulunmuyor. Ancak cihazınızın SD kart destekli bir cihaz ise şu şekilde yükleme yapabilirsiniz, uygulamaya ait kurulum (.xap) dosyasını bilgisayara indirdikten sonra sd kartınıza kopyalayın ve mağazaya giriş yapın. Mağazaya giriş yaptıktan sonra SD kart görünene kadar bekleyin, daha sonra SD kart seçilip oradaki kurulum dosyasına tıklamanız yeterli.
Aynen öyle,bu yöntem ile sd karttan uygulama kuruyoruz dimi ? yani sd karta uygulama kurulmuyor henüz ?