İpucu HTC WP8 Kullanıcı Topluluğu

Sponsorlu Bağlantılar

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Uygulamalar bölümünde DataSense yok mu?

BrahimOkumus

BrahimOkumus

Üye
Html5test.com bendede 320 +6 çıktı.
Durum şoylekı istediğin güncellemeyi al Explorer ı önceden ölçmüş sana veriyor :)

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Bulamiyorsaniz ortadaki home tuşuna basili tutup "open data sense" komutu verin. Varsa o bulup acar:ehe

ÖEY

ÖEY

Üye
Bulamiyorsaniz ortadaki home tuşuna basili tutup "open data sense" komutu verin. Varsa o bulup acar:ehe
Üstad sanırım yok. Diğer arkadaş da bulamadı. Acaba bu özellik Türkiye'de kullanılabilir olmayacak mı?

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
O vakit bizi keklediler demek

• Beğen
Tepkiler: nanotex
OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Aynen

• Beğen
Tepkiler: nanotex

ygtmrl

Üye
arkadaşlar bişey sorucam internetten indirdiğim oyun setupları nereye gidiyor htc wp8 kullanıyorum bir yardım eder misiniz

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Mobil cihazın ile dışarıdan indirmiş olduğun uygulamalar Downloads klörüne kaydediliyor, fakat telefonda dosya yöneticisi veya kurulum dosyasını tanıyan bir uygulama bulunmadığı için maalesef telefon üzerinden yükleme şansınız bulunmuyor. Ancak cihazınızın SD kart destekli bir cihaz ise şu şekilde yükleme yapabilirsiniz, uygulamaya ait kurulum (.xap) dosyasını bilgisayara indirdikten sonra sd kartınıza kopyalayın ve mağazaya giriş yapın. Mağazaya giriş yaptıktan sonra SD kart görünene kadar bekleyin, daha sonra SD kart seçilip oradaki kurulum dosyasına tıklamanız yeterli.

luckysleven

luckysleven

Üye
Mobil cihazın ile dışarıdan indirmiş olduğun uygulamalar Downloads klörüne kaydediliyor, fakat telefonda dosya yöneticisi veya kurulum dosyasını tanıyan bir uygulama bulunmadığı için maalesef telefon üzerinden yükleme şansınız bulunmuyor. Ancak cihazınızın SD kart destekli bir cihaz ise şu şekilde yükleme yapabilirsiniz, uygulamaya ait kurulum (.xap) dosyasını bilgisayara indirdikten sonra sd kartınıza kopyalayın ve mağazaya giriş yapın. Mağazaya giriş yaptıktan sonra SD kart görünene kadar bekleyin, daha sonra SD kart seçilip oradaki kurulum dosyasına tıklamanız yeterli.

bu yöntem ile sd karttan uygulama kuruyoruz dimi ? yani sd karta uygulama kurulmuyor henüz ?

hakan.620

Üye
arkadaslar benim telefon lumia920 garantiye yolladım ve 30 is gununu gecti dilekce verecem peki paramı nezaman alabilirm yani 1 gun içerisinde islemler biter mi acil cevap lutfennn...!

Üst Alt