İpucu HTC WP8 Kullanıcı Topluluğu

Sponsorlu Bağlantılar

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
ahan da HTClere gelmiş GDR2 :aha:

tanercoskun

tanercoskun

Üye
Vay arkadaş Lumialarımızla övünürken htc bizden önce verdi yala ...

• Beğen
Tepkiler: osilost
ÖEY

ÖEY

Üye
Bu da bize kapak oldu galiba gençler:d::hih::aman2:

osilost

osilost

Üye
lumia cılara kapak yaptı htc hahahaha :D

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
Nokia'nın Amber güncellemesine özendiği kadar özenmemiştir hadi yallah sür gitsin diye vermişlerdir direk belki de GDR2'yi :islik

- - - Eklendi - - -

he bi de şu var, htc güncellemeyi iki modelde test ediyor, nokia en az 5 :)

dakamon

dakamon

Üye
O değilde uzun zamandır htc nin konusunu en sırada görmüyordum ya la :d:

osilost

osilost

Üye
Gdr 2 yaradi htc wp ailesine

skynet

Üye
Darısı başımıza :pro:

dakamon

dakamon

Üye
amannn yarasa ne olacak :kop:bize hem gdr hem amber gelecek :d:

BrahimOkumus

BrahimOkumus

Üye
Bu Hatice lere noldu anlamadım :D
Boş bir Gdr2.Nokia size çoktan yaptı yapacağını wp8 de en büyük pay 85%.Nokianın sağladığı ayrıcalıkları konuşurken sizi göreceğim 1 haftadan nolur

hironakamura

hironakamura

Üye
gelişmelerden şimdi haberim oldu hemen yüklemeye başladım değişiklikleri aktaracağım :)

sympatico

Üye
HTC Hakkında

Htc, Nokia gibi şu tarihde şu güncelleme gelecek gibi açıklama yapması yasak.
HTC sessiz bir şekilde devam ediyor.
Nokia Lumia Amber güncellemesi gibi bir güncelleme gelecek.Sistem uygulamaları değişecek.
HTC uygulama grubu Yeni Uygulamalar ile karşınızda olacak kim bilir belki de HTC çok güzel uygula,akar getirecek.
HTC 8s Dahili Hafıza sorunu bu güncelleme ile kalkacak .Hafıza Kartına uygulama yüklenebilecek.Size,şunu soyluyorum Şu anda "Dahili Hafıza sorunu" uğraştığımız en büyük sorun ise Uygulama tekrardan Dosyayı bulamıyor.Bu soru, haledilince büyük ihtimal güncelleme yayınlanacaktır.

arkadaşım hafıza Kartına uygulama yüklenebilecek demişsin ya bu bilgiyi nereden duydun soylermisin , valla çok heyecanlandım Nokia ya da gelicek mi ? Lütfen bu mesajı okursan cevap bekliyorum.

• Beğen
Tepkiler: osilost
BrahimOkumus

BrahimOkumus

Üye
arkadaşım hafıza Kartına uygulama yüklenebilecek demişsin ya bu bilgiyi nereden duydun soylermisin , valla çok heyecanlandım Nokia ya da gelicek mi ? Lütfen bu mesajı okursan cevap bekliyorum.

Doğruluğu yoktur.

hironakamura

hironakamura

Üye
valla şimdi güncellemeyi inceledim ie biraz iyileşmiş, radyo gelmiş, data sense ile ilgilenmiyorum ama bir şey de göremedim.

diğer iyileştirmeleri de fark edemedim henüz öyle gözüme çarpan bir şey olmadı şu ana dek.

şu var mı şu yok mu diye sorarsanız buyrun bakayım bende.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
internet explorerdan html5test.com adresine girip aldigi puani soylersen tarayicida neler oldugunu daha iyi anlayabiliriz.

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
internet explorerdan html5test.com adresine girip aldigi puani soylersen tarayicida neler oldugunu daha iyi anlayabiliriz.

ben girdim baktım şimdi, güncellemesiz GDR1 ile aldığı puan 320 bende (+6 bonus puanı da var :P:)

- - - Eklendi - - -

vay arkadaş, masaüstü ie9 138 aldı |-)

Üst Alt