İpucu HTC WP8 Kullanıcı Topluluğu

Sponsorlu Bağlantılar

hironakamura

hironakamura

Üye
whatsapp güncellendi bilginize htc'ci arkadaşlar. :)

luckysleven

luckysleven

Üye
baya bir azınlığız sanırım : )

luckysleven

luckysleven

Üye
hacı hiç sorma türkiye'de 8x'i bir tek ben kullanıyormuş gibi hissediyorum.yine 8s var sağda solda kullananları görüyorum :D

nokia öyle bir reklam yaptı ki sağır sultan bile gitti lumia aldı : ) neyse kullanıcının az olması iyidir nasıl olsa güncelleme ms den geliyor .. dünyada 5 kişi de olsak htc kullanan bizde aynı güncellemeleri alıyoruz yemişim amberi kamberi : )

• Beğen
Tepkiler: hironakamura
acoustic

acoustic

Üye
nokia öyle bir reklam yaptı ki sağır sultan bile gitti lumia aldı : ) neyse kullanıcının az olması iyidir nasıl olsa güncelleme ms den geliyor .. dünyada 5 kişi de olsak htc kullanan bizde aynı güncellemeleri alıyoruz yemişim amberi kamberi : )

bu yorum süper ;)

osilost

osilost

Üye
arkadaşlar Microsoft gdr 2 sürümünü sayfasında duyurdu ama indirme ne zaman başlayacak ??

enesfurkanakcan

Üye
HTC Hakkında

Htc, Nokia gibi şu tarihde şu güncelleme gelecek gibi açıklama yapması yasak.
HTC sessiz bir şekilde devam ediyor.
Nokia Lumia Amber güncellemesi gibi bir güncelleme gelecek.Sistem uygulamaları değişecek.
HTC uygulama grubu Yeni Uygulamalar ile karşınızda olacak kim bilir belki de HTC çok güzel uygula,akar getirecek.
HTC 8s Dahili Hafıza sorunu bu güncelleme ile kalkacak .Hafıza Kartına uygulama yüklenebilecek.Size,şunu soyluyorum Şu anda "Dahili Hafıza sorunu" uğraştığımız en büyük sorun ise Uygulama tekrardan Dosyayı bulamıyor.Bu soru, haledilince büyük ihtimal güncelleme yayınlanacaktır.

luckysleven

luckysleven

Üye
dostlar telefona güncelleme geldi neyin nesi bu ? birşey yazmadan indirmeye başladı ?

- - - Eklendi - - -

ufak tefek birşey de değil

ÖEY

ÖEY

Üye
Aha gdr2 olmasın yoksa :D

luckysleven

luckysleven

Üye
hahah öyle birşey olursa satın lumilerinizi herkes htc ye : )

ÖEY

ÖEY

Üye
Valla doğru dedin şimdi :D

luckysleven

luckysleven

Üye
şaka mı la bu ? 880 mb yerim vardı güncelleme %100 oldu 80 mb yeriniz kaldı dedi ?

ÖEY

ÖEY

Üye
Valla billa bu gdr2 :D

luckysleven

luckysleven

Üye
: ) telefonu duvara patlatmamam için bir sebep yok gibi gözüküyor

- - - Eklendi - - -

Valla billa bu gdr2 :D

olamaz abi kimseye gelmeyen şey benim 4gb 8s ime mi gelecek : )

luckysleven

luckysleven

Üye
son sürümün numarası kaç sizin telefonlardaki ?

- - - Eklendi - - -

arkadaşlar

Ms update 8.0.10322.71
Ms Update 8.0.10327
Htc Update yazıyor

ÖEY

ÖEY

Üye
Valla benim cihaz serviste olduğu için bir şey söyleyemeyeceğim :)

luckysleven

luckysleven

Üye
Telefon yeniden başlatıyor

- - - Eklendi - - -

çarklar dönüyorrrr

- - - Eklendi - - -

dönüyor : )

- - - Eklendi - - -

hala dönüyor ya şarjım çok azdı : (

- - - Eklendi - - -

vee açılıyorrr : )

- - - Eklendi - - -

en son neredeyse bitti dediğinde ve bu kadar beklediğimde son büyük güncellemeyi almıştım vesselam : )

- - - Eklendi - - -

%92

- - - Eklendi - - -

hala indiriyor ya

- - - Eklendi - - -

[h=3]Güncelleştirme 8.0.10327.77[/h]Xbox Music. Artık müziği seçmek, ve sabitlemek daha kolay. Ayrıca, müzik hayranları daha doğru meta verileri (şarkı ve albüm bilgileri gibi) ve diğer birçok performans geliştirmesini görecekler.
FM radyo. Doğrudan Müzik+Videolar hub'ından . (Tüm telefonlar için kullanılamaz.)
Data Sense. ile telefonunuzun veri kullanımından sürekli haberdar olun. Mobil Internet bağlantınıza göre bir sınır belirleyebilir veya yalnızca hangi uygulamaların en çok veriyi kullandığını takip edebilirsiniz. (Tüm cep telefonu operatörleri Data Sense'i sunmaz.)
Skype. Lync ve Skype gibi Internet Protokolü üzerinden Ses (VoIP) uygulamaları artık geliştirilmiş kararlılık ve performans sunuyor.
Internet Explorer. deneyiminiz artık geliştirilmiş HTML 5 uyumluluğu ile hiç olmadığı kadar iyi.
Diğer iyileştirmeler. Windows Phone'a yönelik diğer birçok iyileştirmeyi içerir.

- - - Eklendi - - -

geçmiş olsun herkeseee : )

Üst Alt