İpucu HTC WP8 Kullanıcı Topluluğu

Sponsorlu Bağlantılar

erdincpolat

erdincpolat

Üye
    Konu Sahibi
Merhaba arkadaşlar.
Servisteki telefonum htc 8x yeni telefon ile değiştirilmiştir. Ancak kendime bu arada baska telefon aldigim icin 8x i satıyorum. Elimde olan ekran filmini yapistirdim.bir adet de plastik kilif var. Ilgilenen olursa satmayi düşünüyorum. Fiyati 900 tl düşünüyorum ee nede olsa sıfır yada s3 ile takas da olabilir, bana uygun baska cihazlarla da takas yapabilirim.

luckysleven

luckysleven

Üye
htc nin fener uygulaması , fotoğraf geliştirici ve daha fazla alan yarat uygulamasına güncelleme geldi .

fotoğraf geliştiricisine yeni efektler eklenmiş , alan yarat uygulamasında değişiklik yok feneri güncellemedim : )

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Htc icin hafıza uygulaması güncellendi.

CLUBX

Üye
htc 8 kullanıcıları co pilot ücretsiz navigasyon isteyenler kaçırmasın ............

gsaray_tr

Üye
Arkadaşlar ben ingiltereden htc 8x aldım yalnız türkçe dil paketi yok telefonda klavye vay diger ayarlarda turkce secenegı yok ama telefon dillerinde türkçe yok Bu Telefonu Nasıl Türkçeye çevirebiliriz Bir Bilgisi Olan arkadaşlar varmı ?

evarietyw

evarietyw

Üye
Arkadaşlar ben ingiltereden htc 8x aldım yalnız türkçe dil paketi yok telefonda klavye vay diger ayarlarda turkce secenegı yok ama telefon dillerinde türkçe yok Bu Telefonu Nasıl Türkçeye çevirebiliriz Bir Bilgisi Olan arkadaşlar varmı ?

ayarlar - dil bölge ayarları ordan ayarlayabilirsin :)

gsaray_tr

Üye
ayarlar - dil bölge ayarları ordan ayarlayabilirsin :)

onu Biliyorumda Türkçe Dil Şenenegi yok işte :) telefonun orjınalinde 6 7 tane dil şecenegi var fotmat attım gene aynı klavye ayarlarında felan turkce paket var ama Language+region' da türkçe dil şecenegi yok onu soruyorum ? :) bunun ıcın bir program yazılım gibi bişeyle varmı ?

evarietyw

evarietyw

Üye
onu Biliyorumda Türkçe Dil Şenenegi yok işte :) telefonun orjınalinde 6 7 tane dil şecenegi var fotmat attım gene aynı klavye ayarlarında felan turkce paket var ama Language+region' da türkçe dil şecenegi yok onu soruyorum ? :) bunun ıcın bir program yazılım gibi bişeyle varmı ?

lumialara yazılım falan atıyorlar ama htc de yok diye biliyorum :( htc ile iletişime geç bence onlar halledebilirler ancak müşteri hizmetlerini ara

gsaray_tr

Üye
lumialara yazılım falan atıyorlar ama htc de yok diye biliyorum :( htc ile iletişime geç bence onlar halledebilirler ancak müşteri hizmetlerini ara

Peki Teşekkür ederim Müşteri Hizmetleride Pazartesı ve ve cuma Hizmet verıyor sanırım Pazartesı Goruşurum olmassa :(

luckysleven

luckysleven

Üye
beyler geçenlerde 8s inceleme videosuna denk geldim. incelemeyi yapan adam kamerayı açtı direk çekim yaptı fakat benim telefonda kamerayı açınca her zaman ekranda yan tuş ile çekim yapabilirsiniz uyarısı çıkıyor , bu uyarının gitmesini bekliyorum ki çekim yapabileyim . bu uyarıyı nasıl kapatabiliriz ?

evarietyw

evarietyw

Üye
Peki Teşekkür ederim Müşteri Hizmetleride Pazartesı ve ve cuma Hizmet verıyor sanırım Pazartesı Goruşurum olmassa :(

müşteri hizmetlerini arayıp sonuç alabildin mi acaba merak ettim :)

erdincpolat

erdincpolat

Üye
    Konu Sahibi
windows phone hala bıraktıgım gibi duruyor bir ilerleme göremedim sanki
herhangi bir güncelleme veya uygulama yok facebook bile turkçe olmamış
whatsap hala sıkıntılı youtube gene yok
dns degiştirme yok
güncelleme yok :)

8x i kutusundan çıkardım bugunluk deniyorum bakalım tatmin edecekmi beni ama sanmıyorum aradıgım şeyler hala yok

bildirim sesleri değişmiyor
face turkçe değil
youtube yok
wifi dns değişimi yok
ne var acaba merak ediyorum

serinaga

serinaga

Üye
Olanlarla yetinmeye DEVAM var sadece :kıskıs:

• Beğen
Tepkiler: skynet
osilost

osilost

Üye
arkadaşlar htc 8s kullanıyorum veri ayarları kapalıda, Wireless bağlı değilken haritayı kullandım ücret yazar mı??

kursat99

kursat99

Üye
Veri ayarları kapalıysa yazmaz.

osilost

osilost

Üye
Arkadaşlar GDR2 Ne zaman çıkacak temmuz ayındayız???

kursat99

kursat99

Üye
11 Temmuz da Nokia etkinliğinde ben Amber ve GDR2 hakkında bilgi verileceğini düşünüyorum.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
evet nokia here servislerinin neden diger cihazlarda hata verdigi anlaşildi.

HERE Drive+ is being made available to all Windows Phone 8 smartphones as a download from the Windows Phone Store for €34.99 or as an upgrade from HERE Drive for €15.49.

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Bi ara pamuk eller cebe demiştim abi. :) yalnız biraz yüksek bir rakam olmuş

acoustic

acoustic

Üye
evet nokia here servislerinin neden diger cihazlarda hata verdigi anlaşildi.

HERE Drive+ is being made available to all Windows Phone 8 smartphones as a download from the Windows Phone Store for €34.99 or as an upgrade from HERE Drive for €15.49.

Ayıp ayıp bu kadar pahalımı olur :)
Vazgeçtim yüklemiyorum.

Üst Alt