İpucu HTC WP8 Kullanıcı Topluluğu

Sponsorlu Bağlantılar

erdincpolat

erdincpolat

Üye
    Konu Sahibi
genelde telefonda en çok kullandığım whatsapp. Eşimle hep whatsapp üzerinden mesajlaşıyoruz. Acaba whatsapp çokmu şarj yiyor. Bugün viber ı deniyorum bakalım fark olacak mı

- - - Eklendi - - -

saat 12 sabah sarjdan aldım şuan şarj % 51 ne yaptın diye sor hiç bişi

serinaga

serinaga

Üye
genelde telefonda en çok kullandığım whatsapp. Eşimle hep whatsapp üzerinden mesajlaşıyoruz. Acaba whatsapp çokmu şarj yiyor. Bugün viber ı deniyorum bakalım fark olacak mı

- - - Eklendi - - -

saat 12 sabah sarjdan aldım şuan şarj % 51 ne yaptın diye sor hiç bişi

:allalla: bu kadar olmaması lazım, whatsapp, skype, viber bunların hepside açık bende, bu kadar hızlı şarj yemiyor. Sanırım senin pilde yada telde bir sıkıntı var :bilmm, peki ilk aldığın günden bu yana mı bu sorun ? yoksa sonradan mı başladı acaba ???

erdincpolat

erdincpolat

Üye
    Konu Sahibi
saat 2 de tel kapandı şarjı bitti :) kırdıracak bana kendini aldığımdan beri boyle

osilost

osilost

Üye
Htc WP 8S telefonuma dün mağazadan beats audio ve dikkatli telefon güncellemesi geldi ama ne özellik katti bilen arkadaşlar yorumlaranizi bekliyorum.​

erdincpolat

erdincpolat

Üye
    Konu Sahibi
salla geçenlerde bana da geldi güncelledim ama tabiri caiz se bir cacık yok olmamış gibi davran :)

erdincpolat

erdincpolat

Üye
    Konu Sahibi
dun akşam batarya kalibrasyonu yaptım. Sonuç aynı. Öğlen 12 de batarya % 50 oldu. Öğleden sonra korkumdan hiç kullanamadım teli saat 4 de bitti. Yarın tekrar servise veriyorum. Bu sefer teknik servis elemanı ile görüşmek isteyeceğim durumu anlatacağım. Eğer beni bu sıkıntıdan kurtaramazsa aklımda bir fikir var. Bugün arkadaşımda gördüm s3 mini almış kendine işi itibari ile çok boş vakti var ve film ve oyun manyagı kendisi tel şarjı yetmiyor diye kendine bir alet almış yedek batarya hesabı. Ufak bir cihaz onu şarj ediyor ve tel şarjı bitince onu takıyor teli şarj ediyor. Bende bu cihazdan alıp sorunumu böyle çözmek istiyorum sizce nasıl

- - - Eklendi - - -

varmı bu cihazlardan kullanan bilğisi olan veya tavsiyesi olan

CLUBX

Üye
8x lere güncelleme geldi

erdincpolat

erdincpolat

Üye
    Konu Sahibi
bende şimdi indiriyorum bakalım neymiş

osilost

osilost

Üye
arkadaşlar 8x güncellemesi ne yenilikler var?

erdincpolat

erdincpolat

Üye
    Konu Sahibi
salla ne yenilik var anlayamadım her şey aynı gibi geldi

CLUBX

Üye
Olur mu ? vardır mutlaka bir yenilik, yada iyileştirme ...
skype de ses gitmeleri giderilmiş
simkart desteklememe sıkıntısı giderilmiş
internet paylaşımı kapattığın zaman açık kalıyordu giderilmiş.
dokunmatiği daha hassaslaşmış
hertürlü hava şartında video çekiminde iyileştirmeler var

erdincpolat

erdincpolat

Üye
    Konu Sahibi
şarj olayında sanki biraz düzelme oldu. Oyuzden bugün servise vermedim

- - - Eklendi - - -

internet paylaşımı kapattığın zaman açık kalıyordu giderilmiş.
bunu biri bana açıklayabilirmi

- - - Eklendi - - -

Nokia here transit uygulaması hakkında.

üzgünüz telefonunuzdaki sim kart ve uygulamanın nu sürümü birlikte çalışmaz. Uyarısı veriyor.

hami gelen güncellemede sim kart tanımama sıkıntısı giderildi diyo ya bence olmamış yada bununla alakalı değil. Hattım vodafone

serinaga

serinaga

Üye
ARKADAŞLAR, Sadece HTC için wp metal ve Radyasyon detektörü, uygulamayı aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz ...

Windows Phone için "Metal Detector - HTC" uygulamasına göz atın

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
lumiada da calişiyor:kıskıs:

erdincpolat

erdincpolat

Üye
    Konu Sahibi
ne işe yarar ki bu :)

serinaga

serinaga

Üye
ne işe yarar ki bu :)

Evde matkapla delik mi açacaksın ? yada su borusu kaçırıyor, nereyi kıracaksın ? yada merak ettin bu kutunun içinde metal var mı diye, işte bu metali bulmamıza yarıyor. Ben kalorifer tesisatının nereden geçtiğini nokta atış bulmuştum :)

ardacumhur

ardacumhur

Üye
Ciddi ciddi işe yarıyor yani :aha:

• Beğen
Tepkiler: Web Designer

Üst Alt