İpucu HTC WP8 Kullanıcı Topluluğu

Sponsorlu Bağlantılar

CLUBX

Üye
telefonu aldığımdan beri forumu takip ediyorum htc kullanan arkadaşlarda tık yok Nokia ağır basıyor. Zaten uygulamalar güncellemeler Flash atma falan filan hep Nokia. Bu Flash atma olayı sadece Nokia ya has bir durum mu htc lere Flash atılmıyormu. Htc hiç güncelleme çıkarmıyor galiba

HTC ye en son güncelle me 17.02.2013 de geldi daha yeni yakın zamandan yeni update gelecek verizon sayfasından ilan edilmişti...

erdincpolat

erdincpolat

Üye
    Konu Sahibi
ben telefonumun batarya performansından çok memnun değilim arkadaşlar servise bile göndermeyi düşünüyorum. Bu sabah 10 Dakka angry birde oynadım kapattım, öğlene kadar kurcalamadım telefonu sadece 3g açık idi öğlen yarım saat gene angry birds oynadım hooop batarya kritik seviyede uyarısı aldım. Ayarlarımda bütün senkronize uygulamalar kapalı yedekleme olsun htc finans hava durumu haberler skydrive falan filan. Sizce de sorun yokmu

- - - Eklendi - - -

ben telefonumun batarya performansından çok memnun değilim arkadaşlar servise bile göndermeyi düşünüyorum. Bu sabah 10 Dakka angry birde oynadım kapattım, öğlene kadar kurcalamadım telefonu sadece 3g açık idi öğlen yarım saat gene angry birds oynadım hooop batarya kritik seviyede uyarısı aldım. Ayarlarımda bütün senkronize uygulamalar kapalı yedekleme olsun htc finans hava durumu haberler skydrive falan filan. Sizce de sorun yokmu

hironakamura

hironakamura

Üye

- - - Eklendi - - -

sorun var gibi görünüyor kardeşim 3g çok şarj yer ama hiç kullanmamışsın ki telefonu..tekrar batarya kalibrasyonu yapılabiliyordu sanırım bir de onu dene..veya benim gibi telefonun sürekli açıksa telefonu kapatıp tekrar aç %100 çalışıyor.. :)

ben çok yoğun kullanma eğiliminde değilim sadece whatsapp'ın çok şarj yediğini biliyorum..bi de 3g tabi..ama böyle bile 1 günü çıkarması gerekir..

CLUBX

Üye
wisepilot trial sesli navigasyon güzel bu navigasyon tavsiye ederim yalnız bing harita destekli......

erdincpolat

erdincpolat

Üye
    Konu Sahibi
sorun var gibi görünüyor kardeşim 3g çok şarj yer ama hiç kullanmamışsın ki telefonu..tekrar batarya kalibrasyonu yapılabiliyordu sanırım bir de onu dene..veya benim gibi telefonun sürekli açıksa telefonu kapatıp tekrar aç %100 çalışıyor.. :)

ben çok yoğun kullanma eğiliminde değilim sadece whatsapp'ın çok şarj yediğini biliyorum..bi de 3g tabi..ama böyle bile 1 günü çıkarması gerekir..

benim işim de zaten whatsapp dan eşimle mesajlaşmak ve Facebook ta arada bir gezinmek ama aldığımdan beri dayanmıyor şarjım deli oluyorum. Özellikle bugün çat diye gitti

hironakamura

hironakamura

Üye
benim işim de zaten whatsapp dan eşimle mesajlaşmak ve Facebook ta arada bir gezinmek ama aldığımdan beri dayanmıyor şarjım deli oluyorum. Özellikle bugün çat diye gitti

3g'siz batarya performansı nedir acaba? yani açık değil de aralıklarla 4-5 saat de kabulümdür..

erdincpolat

erdincpolat

Üye
    Konu Sahibi
şöyle özetleyeyim 3g tüm gün açık whatsapp la günde 25 30 mesaj çekerim. Arada bir face e bakarım. Bide foruma girerim. Bu haliyle bile akşamı bulmuyor şarj

n000k

n000k

Üye
şöyle özetleyeyim 3g tüm gün açık whatsapp la günde 25 30 mesaj çekerim. Arada bir face e bakarım. Bide foruma girerim. Bu haliyle bile akşamı bulmuyor şarj

Bence iyi kalibre etmedin,yada şarkı çabuk tüketen bir uygulama yukledin yada bataryada problem var.bence iyice kontrol et öyle ver servise.

hironakamura

hironakamura

Üye
3g yi kapatınca zaten ne anlamı kalirki telin.benim hep açık.

ben şu an 3g'ye çok ihtiyaç duymadığım için çok kullanmıyorum ondan sormuştum :)sadece dışarı çıkmışsam açıyorum,evdeyim çoğu zaman..zaten 3g de olsa wifi de olsa bildirimler kafasına göre geldiği için çok anlamlı olmuyor benim için :)

- - - Eklendi - - -

Bence iyi kalibre etmedin,yada şarkı çabuk tüketen bir uygulama yukledin yada bataryada problem var.bence iyice kontrol et öyle ver servise.

ben de katılıyorum n000k kardeşime bu skydrive bile çok şarj yiyor bütün hepsini kontrol edin..hepsi kapalıysa tekrar kalibrasyonu denersiniz zaten ondan sonrası servis..

erdincpolat

erdincpolat

Üye
    Konu Sahibi
ben bütün ayarlara baktım her şeyi kapattım sadece 3g açık dolaşımda kapalı herşey kapalı bakıyorum hala denemedeyim

serinaga

serinaga

Üye
BENCE servise göndermeden önce, şarja tak şarj et, sonra 3-5 dk. kurcala ve tekrar şarja bırak şarj et, sonra bak bakalım ...

erdincpolat

erdincpolat

Üye
    Konu Sahibi
şuan tamda dediğin şeyi yapma zamanı şarj aldım face e göz attım biraz kurcalayıp tekrar şarj a takıcam

serinaga

serinaga

Üye
şuan tamda dediğin şeyi yapma zamanı şarj aldım face e göz attım biraz kurcalayıp tekrar şarj a takıcam

Ok, bazen pil tam şarj olmadan şarj durduruluyor, halbuki pil tam şarj olmamış oluyor, dediğim şekilde pilin tam şarj olmasını ve performans artışını sağlayabiliyoruz, konuyla ilgili PİL kalibrasyonu başlığı altında çok değişik yöntemler var, ama temel kural pili tekrar şarja koyup üst seviyelere tetiklemektir ...

erdincpolat

erdincpolat

Üye
    Konu Sahibi
dayanamadım teli servise verdim.
pazartesi öğlen verdim salı öğlen msj çektiler cihaz hazır alabilirsiniz diye. Yaptıkları şeyi soyliyim, cihazı fabrika ayarlarına donderip verdiler. Şikayetim bataryanın çok çabuk bitmesi idi. Cihaz teslim kağıdında açıklama olarak şunlar yazıyor. 3g, Bluetooth, veri transferi, gps, wifi gibi etkenlerin çok kullanımı batarya performansında değişiklik gösterebilir. Batarya değerleri ölçüldü batarya normal. Yazılım yüklendi.
bakalım şimdilik uygulama yüklemiyorum sıfır aldığım gibi duruyor. Belki yüklediğim uygulamalardan biri sıkıntı yapıyordur.

hironakamura

hironakamura

Üye
dayanamadım teli servise verdim.
pazartesi öğlen verdim salı öğlen msj çektiler cihaz hazır alabilirsiniz diye. Yaptıkları şeyi soyliyim, cihazı fabrika ayarlarına donderip verdiler. Şikayetim bataryanın çok çabuk bitmesi idi. Cihaz teslim kağıdında açıklama olarak şunlar yazıyor. 3g, Bluetooth, veri transferi, gps, wifi gibi etkenlerin çok kullanımı batarya performansında değişiklik gösterebilir. Batarya değerleri ölçüldü batarya normal. Yazılım yüklendi.
bakalım şimdilik uygulama yüklemiyorum sıfır aldığım gibi duruyor. Belki yüklediğim uygulamalardan biri sıkıntı yapıyordur.

geçmiş olsun dostum umarım düzelir artık telefon..

erdincpolat

erdincpolat

Üye
    Konu Sahibi
nerde bizim 8X ciler :)

hironakamura

hironakamura

Üye
buradayız usta buradayız hatta bir sorum olacak;

bluetooth'dan word dosyası attım telefona ama 2 tanesi için program istedi ki zaten bilgisayarda da birlikte aç ibaresiyle açılabiliyordu..

marketten uygun uygulama aransın mı sorusuna hayır dedim..şimdi o 2 dosyayı silmek istiyorum ama nerede olduklarını bulamıyorum..

sizce nerededir??

erdincpolat

erdincpolat

Üye
    Konu Sahibi
öyle şeylerle hiç işim olmadı ya yardımım dokunamıycak sana

Üst Alt