sebebi bu kadar geç gelmiş, hatta hala gelmemiş olması. hani basit bi güncelleme de değil, 8.0dan 8.1e geçiş. hep 8.0 kullanan kaldı mı güncellemeyen hala derdim ama HTCler tamamen çıkmış aklımdan. önceki güncellemelerde hep önce aldı HTC ama bu sefer güldürmedi
yemin ederim telefonu fırlatıp atasım var o kadar sinirliyim ki şu güncelleme olayında.
hayır satayım diye düşündüm gittim telefoncuya adam bana "abi sana fiyat söylemeyeyim ayıp olur" dedi. bir platform bu kadar mı yerinde sayar. çok büyük hata yapmışım.
Güncelleme sırayla dağıtılıyor fakat 8.1 beta kullanan arkadaşların 8e dönüp öyle yüklemesi lazım yoksa güncelleme bulmaz 8e dönüş yolu şuanda yok bunu sadece servis yapabiliyor
sevgili arkadaşlar, htc'nin ayak oyunlarını sürdürmesi sebebiyle defalarca şans verdiğim wp8'i dün itibariyle bırakmış bulunuyorum.
bir çok forumda bulundum, burası kadar seviyeli, saygılı, iyi bilgilerin paylaşıldığı başka bir sayfaya daha rastlamadım. bu yüzden bunu yazma gereği duydum. başta moderatörler olmak üzere herkese çok teşekkür ederim
sevgili arkadaşlar, htc'nin ayak oyunlarını sürdürmesi sebebiyle defalarca şans verdiğim wp8'i dün itibariyle bırakmış bulunuyorum.
bir çok forumda bulundum, burası kadar seviyeli, saygılı, iyi bilgilerin paylaşıldığı başka bir sayfaya daha rastlamadım. bu yüzden bunu yazma gereği duydum. başta moderatörler olmak üzere herkese çok teşekkür ederim