hironakamura
Üye
hironakamura hosgeldin kardeşim. İnşallah olumlu olumsuz konuları paylaşırız burada. Moshi marka koruyucu kılıflar var internetten bakın görselleri bulursun illaki İstanbul da olsan yer tavsiye ederdim ama ankaradasın galiba
telefonun arkasındaki malzeme ile aynı. Kalınlık konusunda da tel in kibarlığını bozmuyor
var bendede var htc 8x güzel telefon ............. programları azıcık gevşek
Yokmu htc 8x kullanan kimse gelmemiş. Tek başıma at koşturim bari
- - - Eklendi - - -
yada lumia cılara mı satışsam
sen bize gell
tam aklımdan geçiyodu akşam eve gidince yaparım dedim
- - - Eklendi - - -
arkadaşlar bu telefonda konum bulucu ile alakalı bir sorum olacak
androidde gps i açmadan mobil şebeke üzerinden hem haritalarda, hem facebook da konum bulabiliyordum, yer bildirimi yapabiliyordum.
lakin wp8x telefonumda face de bile mobil şebeke olsun wifi olsun konumu mu bulamıyo hatta konum bulucuyu aç diyo
keza haritalarda da aynı sıkıntı var konum bulucu açık olmadan konumumu bulmuyor.
yani konum bulucu hep açıkmı kalmalı, hep açık kalırsa çok şarj yermi
nedir bunun olayı
evet bundan önceki tlf gene htc idi denemek için bu tuşları kullandım ve sonuç ekran görüntüsü alabildim guzell
- - - Eklendi - - -
arkadaşlar tlf nunuzun şarjı nasıl 1 günü rahat çıkaran varmı
ben eşimle whatsapp dan mesajlaştığım için sürekli mpnil şebekem açık iş yerinde wifi kullandığım için onuda sürekli açık tuttum kaskım da bluetooh kulaklık var o yüzden onuda açtımyani hepsi açık ken 1 günü zor çıkarıyor.
ama artık wifiyi kapatıyorum sadece 3g acık 1 gün gidiyor şarj ama forumu telden takip ediyorum
- - - Eklendi - - -
Nokia maps artık tüm wp8 Li telefonlarda here maps adı ile kullanılabilecek. Peki varmı bizden kimse yükleyen kullanan
ben eşimle whatsapp dan mesajlaştığım için sürekli mpnil şebekem açık iş yerinde wifi kullandığım için onuda sürekli açık tuttum kaskım da bluetooh kulaklık var o yüzden onuda açtımyani hepsi açık ken 1 günü zor çıkarıyor.
ama artık wifiyi kapatıyorum sadece 3g acık 1 gün gidiyor şarj ama forumu telden takip ediyorum
- - - Eklendi - - -
Nokia maps artık tüm wp8 Li telefonlarda here maps adı ile kullanılabilecek. Peki varmı bizden kimse yükleyen kullanan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?