luckysleven
Üye
hoşgeldin mutlu kardeşim
- - - Eklendi - - -
[video=youtube_share;8ZJ4upj-TMo]http://youtu.be/8ZJ4upj-TMo[/video]
ne aksesuarlar varda haberimiz yok
Beyler telefonunda moshi nin kılıfını kullanıp şikayetçi olan var mı ? ( renk bırakma , iz yapma vs )
kılıf çok güzel normal de nefret ederim telefon kılıflarından ama bu varla yok arası denecek kadar ince . sağa sola baktım apple ürünlerinde çok tercih edilen bir markaymış da işte bu htc lerin arka kapakları leke tutacak cinsten ..
moshinin bende bu var soldaki,
çok güzel, kaydırma yapmıyor, ele muhteşem kolaylık sağlıyor. aynı kalitedir diye düşünüyorum.
Yani sonuçta aynı marka kalitede aynıdır herhalde yani umarım öyledir : ) 5 liraya aldım ben o düşündürdü biraz beni çakma falan çıkmasın da
Beyler telefonunda moshi nin kılıfını kullanıp şikayetçi olan var mı ? ( renk bırakma , iz yapma vs )
kılıf çok güzel normal de nefret ederim telefon kılıflarından ama bu varla yok arası denecek kadar ince . sağa sola baktım apple ürünlerinde çok tercih edilen bir markaymış da işte bu htc lerin arka kapakları leke tutacak cinsten ..
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızüründe bu
mutlu yaman htc 8s
dostum bende vardı bunun gibi bir kap fakat boyutu telefona uymuyordu..10 liralık malzeme sonuçta..kenarlarını tutturacam derken sim kart girişi üstünde çok ufak bir deformasyon yarattı..bu olaydan sonrada bıraktım kullanmayı..
geçenlerde kvk mağazasında buldum aynı kabı daha kaliteli ve güven veren bir yapıdaydı..fiyatı da artıyor haliyle..40 lira sanırım..
Halil aramıza hoş geldin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?