serinaga Üye ardacumhur' Alıntı: Ciddi ciddi işe yarıyor yani Genişletmek için tıkla ... Sen ne diyon Arda, ben C7 ile de bununla ilgili bir çalışma yapmıştım ki o bile doğru sonuçlar vermişti ...
ardacumhur' Alıntı: Ciddi ciddi işe yarıyor yani Genişletmek için tıkla ... Sen ne diyon Arda, ben C7 ile de bununla ilgili bir çalışma yapmıştım ki o bile doğru sonuçlar vermişti ...
erdincpolat Üye Konu Sahibi o zaman bende indiriyorum ama Su boruları artık plastik. Plastik boruları da buluyormu
serinaga Üye erdincpolat' Alıntı: o zaman bende indiriyorum ama Su boruları artık plastik. Plastik boruları da buluyormu Genişletmek için tıkla ... Maalesef plastik su borusunu bulamaz, adı üstünde metal dedektörü ...
erdincpolat' Alıntı: o zaman bende indiriyorum ama Su boruları artık plastik. Plastik boruları da buluyormu Genişletmek için tıkla ... Maalesef plastik su borusunu bulamaz, adı üstünde metal dedektörü ...
Web Designer Üye serinaga' Alıntı: Maalesef plastik su borusunu bulamaz, adı üstünde metal detektörü ... Genişletmek için tıkla ...
serinaga' Alıntı: Maalesef plastik su borusunu bulamaz, adı üstünde metal detektörü ... Genişletmek için tıkla ...
serinaga Üye Arkadaşlar maalesef bu uygulama sağlıklı çalışmıyor, ilk başlarda iyi gibiydi, lakin az önce tekrar denedim metal algılamıyor , ve sildim ...
Arkadaşlar maalesef bu uygulama sağlıklı çalışmıyor, ilk başlarda iyi gibiydi, lakin az önce tekrar denedim metal algılamıyor , ve sildim ...
erdincpolat Üye Konu Sahibi PureFood' Alıntı: Dün İzmir'de 8X gördüm siyah Genişletmek için tıkla ... ufo gören masum köylü
PureFood Üye erdincpolat' Alıntı: ufo gören masum köylü Genişletmek için tıkla ... Öyle oldu, çünkü bir ilk. Daha önce de 8S görmüştüm bir tane.
erdincpolat' Alıntı: ufo gören masum köylü Genişletmek için tıkla ... Öyle oldu, çünkü bir ilk. Daha önce de 8S görmüştüm bir tane.
PureFood Üye erdincpolat' Alıntı: nasıl peki beğendin mi yorumun nasıl Genişletmek için tıkla ... Tabi ki tasarım olarak 920'yle kafa kafayalar, ayrıca 920'nin siyahını çok beğenmiştim, bunun da siyahı aynı güzellikte.
erdincpolat' Alıntı: nasıl peki beğendin mi yorumun nasıl Genişletmek için tıkla ... Tabi ki tasarım olarak 920'yle kafa kafayalar, ayrıca 920'nin siyahını çok beğenmiştim, bunun da siyahı aynı güzellikte.
serinaga Üye PureFood' Alıntı: Dün İzmir'de 8X gördüm siyah Genişletmek için tıkla ... Ben daha göremedim
PureFood Üye serinaga' Alıntı: Ben daha göremedim Genişletmek için tıkla ... İzban ile Şirinyer'e gidiyordum akşam 7 buçuk civarı. Belki o saatlerde Şirinyer'e yolun düşerse kısmet
serinaga' Alıntı: Ben daha göremedim Genişletmek için tıkla ... İzban ile Şirinyer'e gidiyordum akşam 7 buçuk civarı. Belki o saatlerde Şirinyer'e yolun düşerse kısmet
serinaga Üye PureFood' Alıntı: İzban ile Şirinyer'e gidiyordum akşam 7 buçuk civarı. Belki o saatlerde Şirinyer'e yolun düşerse kısmet Genişletmek için tıkla ... Aman İsmet Allah korusun o saatlerde Şirinyer trafiği FELÇ oluyor, ama eminim bir gün denk gelir herhalde ...
PureFood' Alıntı: İzban ile Şirinyer'e gidiyordum akşam 7 buçuk civarı. Belki o saatlerde Şirinyer'e yolun düşerse kısmet Genişletmek için tıkla ... Aman İsmet Allah korusun o saatlerde Şirinyer trafiği FELÇ oluyor, ama eminim bir gün denk gelir herhalde ...
PureFood Üye serinaga' Alıntı: Aman İsmet Allah korusun o saatlerde Şirinyer trafiği FELÇ oluyor, ama eminim bir gün denk gelir herhalde ... Genişletmek için tıkla ... Pazar akşamı ya sakindi, ama tabi haftaiçi ne olur biliyoruz
serinaga' Alıntı: Aman İsmet Allah korusun o saatlerde Şirinyer trafiği FELÇ oluyor, ama eminim bir gün denk gelir herhalde ... Genişletmek için tıkla ... Pazar akşamı ya sakindi, ama tabi haftaiçi ne olur biliyoruz
osilost Üye bugün itibariyle htc 8s e güncelleme geldi ama kimse ne yenilikler geldi söylemedi varsa bilen arkadaşlar yardımcı olsun
bugün itibariyle htc 8s e güncelleme geldi ama kimse ne yenilikler geldi söylemedi varsa bilen arkadaşlar yardımcı olsun
erdincpolat Üye Konu Sahibi geçenlerde 8x lere gelmişti. Onunla aynı olabilir belki. - - - Eklendi - - - simkart hatası giderilmiş İnternet paylaşimi sorunlari giderilmiş skype aramasinda ses gitneme sorunu giderilmiş. Evet aşiri derecede şarji gidenler bu guncellemeyle sorunlari cozulmuş olabilir. Cunku internet paylaşimi kapali olsa bile aslinda acik kaliyormuş.
geçenlerde 8x lere gelmişti. Onunla aynı olabilir belki. - - - Eklendi - - - simkart hatası giderilmiş İnternet paylaşimi sorunlari giderilmiş skype aramasinda ses gitneme sorunu giderilmiş. Evet aşiri derecede şarji gidenler bu guncellemeyle sorunlari cozulmuş olabilir. Cunku internet paylaşimi kapali olsa bile aslinda acik kaliyormuş.
papakudioflu Emekli Yönetici osilost' Alıntı: arkadaşlar HTC 8S te internetsiz radyo kullanmak mümkün mü? Genişletmek için tıkla ... evet fakat fm radyo alıcısının gdr3 guncellemesiyle aktif edilmesi bekleniyor.
osilost' Alıntı: arkadaşlar HTC 8S te internetsiz radyo kullanmak mümkün mü? Genişletmek için tıkla ... evet fakat fm radyo alıcısının gdr3 guncellemesiyle aktif edilmesi bekleniyor.