HTC WP8 hakkında(16/07/2013)

Sponsorlu Bağlantılar

enesfurkanakcan

Üye
    Konu Sahibi
HTC WP8 hakkında(16/07/2013)
HTC Hakkında

Htc, Nokia gibi şu tarihde şu güncelleme gelecek gibi açıklama yapması yasak.
HTC sessiz bir şekilde devam ediyor.
Nokia Lumia Amber güncellemesi gibi bir güncelleme gelecek.Sistem uygulamaları değişecek.
HTC uygulama grubu Yeni Uygulamalar ile karşınızda olacak kim bilir belki de HTC çok güzel uygula,akar getirecek.
HTC 8s Dahili Hafıza sorunu bu güncelleme ile kalkacak .Hafıza Kartına uygulama yüklenebilecek.Size,şunu soyluyorum Şu anda "Dahili Hafıza sorunu" uğraştığımız en büyük sorun ise Uygulama tekrardan Dosyayı bulamıyor.Bu sorun haledilince büyük ihtimal güncelleme yayınlanacaktır.

IVI-Elia

Üye
pardon ama niye yasak açıklama yapması

luckysleven

luckysleven

Üye
Arkadasin yasak dedigi guncelleme uzerinde daha calisildigi icin duyuru yapmiyorlar. Icerik hakkindada bilgi vermiyorlar. Ben son 2 gundur ogrendigimden bunu sonucu cikardim

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
:hmmm demek yasak.

A_Dmrklç

Üye
arkadşlar yeri değil biliyorum ama bir kaç gündür l520 kullanırrum dünden beri oyunlara girdiğimde sonuç yok diyor bu geneldemi yoksa bndemi sıkıntı var

ÖEY

ÖEY

Üye
Belki de müşterilerde beklenti yaratmamak adına öyle bir karar almış olabilirler. Şimdi biz güncelleme yapacağız, şöyle şeyler ekleyeceğiz, bunları güncelleyeceğiz, dolma saracak börek yapacak cihazlarınız deyip de sonradan cık vazgeçtik paşam derlerse küfür yememek içindir yani :D:D

• Beğen
Tepkiler: acoustic, kaygisiz43 ve OttomaN TigeR
OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Belki de müşterilerde beklenti yaratmamak adına öyle bir karar almış olabilirler. Şimdi biz güncelleme yapacağız, şöyle şeyler ekleyeceğiz, bunları güncelleyeceğiz, dolma saracak börek yapacak cihazlarınız deyip de sonradan cık vazgeçtik paşam derlerse küfür yememek içindir yani :D:D
:kıskıs:

• Beğen
Tepkiler: acoustic
acoustic

acoustic

Üye
:aha::oke:

Takipçi Satın Al

Üst Alt