HTC Wildfire

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
DarKeXRam

DarKeXRam

Üye
    Konu Sahibi
HTC Wildfire
Öncelikle herkese merhaba ;

Uzun bir süredir 6303 kullanıyorum. Artık telefonumu değiştirmek istiyorum.

Öncelikle aradığım özellikler :

- Kapasitif dokunmatik ekran ( Mümkünse çoklu dokunmayı destekleyen )
- Android veya IOS işletim sistemi
- Kaliteli bir kamera
- Kamera flaşı
- Çok büyük bir zorunluluk olmasa da 3G li olması tercihimdir.

Bu özelliklere uyan ve bütçeme ( 500 - 700 TL ) uygun tek telefon olarak HTC wildfire 'ı buldum. Sizinde bu özelliklere uygun tavsiye edebileceğiniz telefon varsa yazarsanız sevinirim ayrıca aranızda HTC wildfire ı kullanan veya hakkında bilgi sahibi olanlardan yorumlarını almak istiyorum.

Yardımcı olacak herkese şimdiden teşekkürler.
 


silver021

silver021

Üye
Htc ye güvenebilirsin ben desire modelini kullanip incelemistim manyak bir makina yaratmis adamlar. sahidende cok iyiydi yani. wildfire i kullanmak nasip olmadi lakin özelliklerine bakildiginda rami yeterli lakin islemcisi biraz güçsüz birakilmis. uçak olsun uçsun istiorsan fiyat araligini 800 e cikarip wave 2 alabilirsin yada c7 alip en azindan hd video kayit yapan cihazlara sahip olabilirsin. eger fiyat olarak fazla cikamam diorsan sony vivaz ida sana öneriorum. tasarim olsun islemci olsun herseyi iyi geldi bana.
 
DarKeXRam

DarKeXRam

Üye
    Konu Sahibi
Sony Vivazın birkaç sitede incelemesini okudum. Sanırım daha çok satılan bir telefon değil . Donanımhaberde vb. Nokai N8in incelemesini izledim harika bir telefon ama symbian oldugu için çok hantal aynı şekilde n97 ve 5800 da . Sony vivazda da symbian kullanıldıgı söyleniyor. Eğer o da bu şekilde hantal kalırsa kötü. Ayrıca dedigim gibi daha çok satışa sunulmamış gibi acaba fiyatı hakkında bi bilginiz var mı ?
 
61semih

61semih

Üye
ben htc kullanıcısıyım n73 ten sonra bu telefon ınanılmaz.n73 u pedere verdım arada kurcalıyorum telı bukadarda yavasmıydı dıyorum.az kalsın 5530xm alacaktım.fakat bu telefonun kamerası yok gıbı bırsey 3mp ama otofokusu olmadıgı ıcın bespara etmez.fotograf senın ıcın onemlıyse kesınlıkle megapıxelıne aldanma otofokus ozellıgı ara.galaxy ace veya galaxy fıt modellerınede bakabılırsın.zaten artık cıkan telefonların neredeyse tumu kapasitif ekran wildfire modelıde bence basarılı ozellıkle dokunmatık tusların altındakı top harıka ıse yarıyor bu buyukbır + bene cok kullanıslı. LG P503 e bakabılırsın bu lınkten
bu telefonu ınceledım gayet basarılı buldum ama tıpı hıc hosuma gıtmedı :) buda kısısel bırsey tabıkı belkı sen begenırsın
 
hoss

hoss

Üye
vivaz nokia nın sybianlarına benzemez cok daha hızlıdır , 720mhz işlemci hızı var , nokia nın n8 inden bile daha hızlıdır , galaxy ace , galaxy gio , p503 gibi modellerede bakmanda yarar var
 
silver021

silver021

Üye
Vivaz ı arkadaşim yurt dısından getirdi gayet memnun. bende inceledim dedikleri gibi n8 gibi deil daha hizli daha seri. sony farkini gene koyabilmiş. symbian deilde anroid olsaydi daha iyi olurdu gibime gelior lakin symbianda simdilik idare eder. telefonu 450 tl ye getirdi türkiyeye herhalde 650 tlden girer.
 
DarKeXRam

DarKeXRam

Üye
    Konu Sahibi
Ailem sık sık bulgaristana vb. gidiyor yurtdışından alma ihtimalim yüksek. Benim için fotoğraf ve müzikçalar kalitesi ( ses seviyesi ve desteklediği formatlar ) oldukça önemli.

Bu arada LG p503 ü incelemiştim tam almayı düşünecektim ki kamera flaşı olmamasından dolayı telefondan soğudum

----------Eklendi @ 16:50:08 ---------- Yazıldı @ 16:39:35 ----------

Birde internette dolaşırken Xperia x10 mini ye rastladım. Fiyatı makul , kamerası 5 mp flaşı var fakat otomatik odaklama vb. varmı bilmiyorum. Android işletim sistemi falan benim hoşuma gitti açıkçası bu telefon hakkındaki yorumlarınız neler ?
 
silver021

silver021

Üye
Xpreia x10 mini fazlasiyla minik. internete girerken sana sıkıntı yaşatabilir. madem yurt disina gidiorsun xperia x10 al daha iyi olur. hem yurtdisindaki fiyatlari türkiyedekine oranla neredeyse %50 daha ucuz.
 
hoss

hoss

Üye
yurt dışından x10 al 500tl ye filan gelir , x10 nun 8mp flashlı kamerası var hd kalitesinde 720p / 30 fps video kaydı var tavsiye ederim :oke:
 
DarKeXRam

DarKeXRam

Üye
    Konu Sahibi
x10 mini android işletim sistemine sahip ki benimde istediğim bu peki normal modeli de android mi yoksa symbian falan mı ?
 
silver021

silver021

Üye
Yooo o digeride android yüklü gelior. ve android sürümünüde güncellemende hata vermez islemcisi rami felan herseyi yerinde ben sikayetci olanini görmedim. klasik sony kalitesi. Fotoğraf çekimlerinde cok basarili buluorlar.
 
hoss

hoss

Üye
normalide android
 
DarKeXRam

DarKeXRam

Üye
    Konu Sahibi
Herkese teşekkür ederim yurtdışında ucuza bulursam xperia x10 alıcam bulamazsam mini alırım . Yardımlarınız ve bilgilendirmeleriniz için hepinize teşekkür eederim.
 
hoss

hoss

Üye
hayırlısı olsun arkadaşım :oke:
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt