htc wildfire s

Sponsorlu Bağlantılar

__xXx__

__xXx__

Üye
    Konu Sahibi
htc wildfire s
beyler bi arkadaşım bana htc wildfire s i önerir misin diye sordu galiba vodafone de bayağı avantajlıymış nasıldır bu cihaz mesela 3g görüntülü görüşme var mıdır kamerası güzel midir bi de androiddi galiba bu hd oyunlar oynanabilir mi yardımlarınızı bekliyorum

Gökhan_F9

Gökhan_F9

Üye
Bazı hd oyunları oynayamaz ekran çözünürlügünden dolayı.Onun dısında donanım iyi aslında performanslı telefon..

Kingmortall

Kingmortall

Üye
onu wodafoneden almak için kardeşim en az yanlış bilmiyorsam faturalı hat kullanman gerekir 5 mp kamera kapasitif ekran ama hd oyunlarda biraz zorlanır :oke:

-efşan

-efşan

Üye
dostum o fiyata hiç düşünülmeden alınacak bir cihaz

__xXx__

__xXx__

Üye
    Konu Sahibi
peki görüntülü görüşme var mıdır bi de hd oyunlarda zorlanır derken asphalt 6 hd yada nfs shift oynanır mı acaba

4PuNiSHeR

4PuNiSHeR

Üye
Asphalt 6 ve Nfs Shift oynar görüntülü görüşme bildiğim kadarıyla yok.

__xXx__

__xXx__

Üye
    Konu Sahibi
Telefonun performası harika kamerası ve sörf hızı muhtesem.Ama senin istedigin seyler için yetersiz.
ben bu teli istemiyorum dediğim gibi bi arkadaş için ben zaten c7 ve c6-01 kullanıyorum

Gökhan_F9

Gökhan_F9

Üye
ben bu teli istemiyorum dediğim gibi bi arkadaş için ben zaten c7 ve c6-01 kullanıyorum

3G görüsme dısında pek sıkıntı yaratmaz bence.Çözünürlük biraz düsük ama yinede güzel oyunlar oynayabilir.

blackaid

blackaid

Üye
nfs shift açarda asphalt 6 zor 5 asphalt 5 i açar çözünürlük düşük hd oyunlarda sıkıntı olur

buraqube

Üye
ben wildfire s aldım. önde kamera yok görüntülü görüşme için. performans olarak iyi. 5mp kamera war. çok hafif ve kibar. orjinal fiyatı zaten 750 lira civarı. vodafondan avantajlı alındığı için bunu aldım. 240 lira cihaza verdim. 2 yıl vodafondan çıkamıyorum ama. zaten dakka sms ve internet bedavalarıda işimi görüyo. aylık faturada da sıkıntı yaşamıyorum. ama cihazda sevmediğim tek şey işlemcisinin kötü olması. asphalt 5, 6 hiçbirini açmıyor. ezik oyunlarla idare ediyorum bende. HD oyunlara desteğinin olmaması canımı sıktı..

1oyun

1oyun

Üye
fatura üzerinden alınabilecek en uygun fiyata en güzel telefon benim abim aldı gerçektende görüntüsü çok hoş android 2.3 ile flash destekli sörf açısından'da benden tam puan aldı diyebilirim. oyunlar ve uygulamalarda çok güzel Hd oyunları oynatır mı bilmiyorum 3g görüntülü konuşmasıda yok fakat 3g hızında internete bağlanabilirsin. Bence o fiyata almaya değer.
Bu arada bana göre telefonda tek eksiklik Batarya Çok Çabuk bitiyor.

61semih

61semih

Üye
aph6 acmaz bu arada :)

optimux

Üye
interneti, kamerası iyi ama HD oyunlarda sıkıntı çıkartır.

__xXx__

__xXx__

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşta almadı zatem bundan ama ben htc emden memnunum:D