HTC Wildfire S SD Kart Yükseltme

Sponsorlu Bağlantılar

merveaktas

merveaktas

Üye
    Konu Sahibi
HTC Wildfire S SD Kart Yükseltme
HTC Wildfire S model telefonum içerisinden çıkan 2 GB lık hafıza kartını yetersiz buluyorum. Ama içerisinde telefonun kullandığı programlar varmış ben bunu 8 GB lık kartla değiştirmek istiyorum. Nasıl olacağı konusunda bilgisi olan var mı ?

fakasupi

Üye
SD karta sonradan kurdugun program felan varsa onlar eski kartta kalir sadece, telefona bisey olmaz.

merveaktas

merveaktas

Üye
    Konu Sahibi
Böyle bir bilgi buldum ne kadar doğrudur deneyince göreceğim.

hafıza kartını değiştirmek için
lk olarak pc den klasör seçeneklerinden gizli dosyaları göster işarerleyin ve hemen altında bulunan korunan işletim sistemi dosyalarını göster işaretleyin.eski hafıza kartınızı takın ve içeriğini komple pc ye kopyalayın.yeni hafıza kartınızı takın ve biçimlendirin isminide TFAT yapın mutlaka.sonra pc ye kopyaladığınız herşeyi tekrar yeni hafıza kartınıza atın.telefonu kapatın ve hafızakartını takın teli açın.hiçbir sorun yaşamazsınız.

• Beğen
Tepkiler: goblet
goblet

goblet

Üye
Böyle bir bilgi buldum ne kadar doğrudur deneyince göreceğim.

hafıza kartını değiştirmek için
lk olarak pc den klasör seçeneklerinden gizli dosyaları göster işarerleyin ve hemen altında bulunan korunan işletim sistemi dosyalarını göster işaretleyin.eski hafıza kartınızı takın ve içeriğini komple pc ye kopyalayın.yeni hafıza kartınızı takın ve biçimlendirin isminide TFAT yapın mutlaka.sonra pc ye kopyaladığınız herşeyi tekrar yeni hafıza kartınıza atın.telefonu kapatın ve hafızakartını takın teli açın.hiçbir sorun yaşamazsınız.

Aynen katılıyorum ben telefonu ilk aldığımda hafıza kartını değiştirmiş ve eski karttaki verileri pc ye atıp kullanmıştım herhangibir sorun çıkmadan kullanıyorum.

Bunun yanında hafıza kartı içerisindeki program yalnızca, PC ile telefonu senkronize etmeye yarayan HTC Sync yazılımı istersen hafıza kartının yedeğini bilgisayara aldıktan sonra bu dosyaları yeni hafıza kartına atmayabilirsin ve hiç bir sorun yaşamadanda kullanmaya devam edersin.

Tek önemli nokta telefona takacağınız hafıza kartının formatı fat olmalı biçimlendirme yaparken buna dikkat edip bomboş hafıza kartınıda takıp kullanabilirsin.

ali.oren

ali.oren

Üye
HTC Wildfire S model telefonum içerisinden çıkan 2 GB lık hafıza kartını yetersiz buluyorum. Ama içerisinde telefonun kullandığı programlar varmış ben bunu 8 GB lık kartla değiştirmek istiyorum. Nasıl olacağı konusunda bilgisi olan var mı ?

Bende wildfire s kullaniyorum. 8 gb hafıza kartı taktım. Ama bişey indirirken veya galeriye bakarken SD kart çıkarıldı uyarısı veriyor. Sonra 4 gb denedim, 2gb denedim yine aynı hatayı alıyorum. Diğer forumlarda bi cevap bulamadım, belki maxicep te bulurum dedim ama maalesef burda da doğru bi açıklama yok.
Htc wildfire s 8 gb hafıza kartı sorunu diye bi de konu açtım, bakalım inşallah bi bilen çıkar...

ali.oren

ali.oren

Üye
Samsung 8 gb kart aldım sorun kalmadı, bilginize

Üst Alt