HTC Wildfire S Oyun Ve SMS Hakkında;

Sponsorlu Bağlantılar

gktrkbmw

Üye
    Konu Sahibi
HTC Wildfire S Oyun Ve SMS Hakkında;
Merhaba arkadaşlar Htc wildfire s almayı düşünüyorum; ancak oyun konusunda biraz sıkıntılı olduğunu duydum bu doğru mu? rahatlıkla oyun bulup yükleyebilir miyim? yada hangi oyunları açar ve garfikleri nasıl? beni bilgilendiricek arkadaşlar olursa çok sevinirim. Bunun dışında bir sorum daha olucak. Sms yazma seçenekleri nasıl örneğin 5800 da el ile qwerty klavye ve alt sayısal tuş takımı gibi kolay mesaj yazma seçenekleri sunuluyordu, htc de tek tip olduğunu duydum sadece klavye moduyla yazım?? bende bu tarz kullanamıyorum bu benim için önemli bunun hakkında da bilgi verirseniz sevinirm.

61semih

61semih

Üye
1.si oyun konusunda sıkıntı olmaz oyunların%80 ni çalıstırır 2.ise qwerty klavyedede sorun olmaz markette bırcok klavye turu var oradan ıstedıgını yuklersın

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
blacktalon

blacktalon

Üye
ekranı küçük heralde onun belki o sıkıntı olur

nonamex

Üye
600 mhz islemci ve Adreno 200 GPU oyunlar icin zayif kaliyor bence.

serif55

serif55

Üye
Bir HTC Wildfire kullanıcısı olarak oyun için sana bu teli önermem kardeş ama fiyat/performans olarak diğer özellikleriyle süper bi telefon, ben sana Huawei İdeos x5 i öneriim şu anki aklım olsaydı bu teli kaçırmazdım, telefonu bütün inceleme sitelerinde araştır istersen pişman olmıcaksın emin ol kardeşim ;)

sErDArcAAn

sErDArcAAn

Üye
ideos x5 bu telefondan daha iyidir. ama vodafone HTC kampanyasından alıcam diosan telefon 240 360 480 gibi fiyatlara geliyor. ideos 600ü gecikti sanırsam. fiyat dersen htc derim. ucuzluk ve performans dersen ideos x5 derim. şahsen tercihimi ucuzluktan yana kullandım. şu anlık htc den memnunum.

gktrkbmw

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar yorumlarınız için çok teşekkür ederim ancak kafamı kurcalayan tek şey kaldı şimdi oda şu ; ideos x5 aldığım taktirde mesaj yazarken sadece qwerty klavye ile yazma seçeneği mi sunuyor, ben kalsik görünüm alt sayısal tuş takımı ve T9 ile yazmaya alışkınım yıllardır kalvyede ve dokunmatikte yazmakta sıkıntı çekiyorum.. Androit markette klavye seçeneklerinin sunulduğu söylenmişti ama sayısal tuş takımı ile mesaj çekme yüklenebilir mi???

Jetlak

Üye
sen kapasitif ekranı gör bir daha başka klavye kullanmak istemesin zaten

MhsN35

Üye
arkadaşlar bu dediğiniz telde görüntülü konuşma warmı bnde vodafonedan almayı düşünüorum ama yine de pek emin değilim 360 karta 12 eşit taksite bölüncek iyimidir sizce yardımcı olursanız sewinirim.

karabela0069

Üye
ben aldım htc wildfire s görüntülü konuşma yok .. internet bakımından çok hızlı üstelik istediğin yazma şekli var tuşlar çıkıor ekrandan ...

MhsN35

Üye
dokunmatiği iphone kadar rahatmı peki arkadaşlarım hiç alma diolar ama bnm hoşuma gitti baya bu tel :S

kayışcı

Üye
arkadaşlar bilip bilmeden konuşmayın ben bu telefonu vodafondan aldım babamda da iphone 4 var inanın ikisinidi elime aldım iphonenin kinden iyiydi dokunmatiği hatta babam değişmeyi bile istedi ama ben biraz kurcalayıp verecektim neyse oyun konusuna gelince telefonun ekranı hiç küçük değil şuan telefonumda gangster miami,pes2011,racing thunder lite,angry bird,nova,real football 2011,my paper plane,turbo fly 3,ganster1,counter strike var hepsinide fevkaladenin fevkiğinde oynatıyor sadece gangster miami de biraz kasıyor o da 30 dk. de 1 kereliğine mahsus 1 dakika donarak oynuyo sonra düzeliyo zaten internetini anlatmaya gerek bile yok müthiş hızlı flash videoları izlemeside cabası kamerasıda güzel renkler çok canlı çıkıyor.neyse herşeye laf söyletirim ama dokunmatikle oyunlara asla:angry:

symbianware

symbianware

Üye
arkadaşlar 4. telefon olarak bugün wildfire s aldım.. desire hd'de var.. android konusunda biraz acemiyim fakat, şunu söyleyebilirim: telefon fiyat, performans yönünden gayet iyi, angry birds'ü çok rahat oynayabiliyorum, nette gezinmek gayet zevkli, klavyesi kullanışlı ve desire hd'ye alışkın olmama rağmen sıkıntı yaşamadım diyebilirim. telefon beklediğimden daha iyi, küçük ve kullanışlı.. desire hd ve n8 biraz büyük kalıyor ama tabi hepsinin avantajları ve dezavantajları var. tek sorun telefonun hafızası 512 mb ve işletim sistemi büyük bir bölümünü doldurduğu için hafıza dolu uyarısı aldım.. kasma yapıyo mu diye epey uygulama yükledim çünkü :) uygulamaları hafıza kartına taşıyarak bu konuyu da halledebilirsiniz.. kısacası alacak arkadaşların (ekstrem kullanıcılar hariç) ihtiyaçlarını karşılayacak şirin bir telefon..

bertinos

bertinos

Üye
pes 2011 i çalıştırır mı?:ağlarım:

trapdoor

Üye
HTC Wildfire S:
- Cihazın Dokunmatiğine 10/9 veriyorum(1 puanı 5800XM telefonun katı dokunmatiğinden geçiş yaptığım ve alışama sürecinde olduğum için kırdım =) )
- Hoparlörü çok bağırmıyor ama temiz veriyor ve yeterli derecede sesi çıkıyor
- İnternete çok hızlı bağlanıyor
- Iphone3G'yi tokatlar 4G ile kapışır ama yenemez işleyiş hızı bakımından
- Iphone'u bilmiyorum ama Ipod4thGen kullandım, dokunmatiğinin onun ekranından aşşağı kalır hiçbir yanı yok.

frc008

Üye
Arkadaşım bütün telefonlarda klavye sorunu olmaz hepsinde iki türlü klavye çeşidi bulunmaktadır. İster Q ister normal

PriZm

PriZm

Üye
İdeos x5 al wildfire s i hertürlü pataklar:)

foz54

foz54

Üye
önde kamerası yok, 3G var, görüntülü konuşma için uygun değil.

birde wildfire si önermem kimseye 600mhz çok yavaş ve hafıza 150mb sadece. sdkart için de performans istiyorsanız class 10 almanız lazım class 6 bile kasıyor..
oyun konusunda başarısız.
zaten almadan önce quadrant test sonuçlarını inceleyin 720puan alabiliyor sadece. bootloader kilidi kalkarsa root yapcam biraz düzeltirim telefnu inşallah ;)

----------Eklendi @ 17:33:25 ---------- Yazıldı @ 17:26:07 ----------

bende ipod 3.nesil ile karşılaştırdım fakat ipod her türlü geçiyor yanlış bilgilendirmeyelim;)
1)ipodun dokunmatiği hiçbir cihazda yok, htcde donmalar oluyor ,apple farkı ;)
2)ipod (350mb ram, 600mhz) wildfires(512mb ram, 600mhz, adreno 200gpu) ama oyun performansında ipodun üstüne yok. ipodda fifa11 oynuyorum 1gb oyun kasma yok grafikler süper. wildfireste pes11 var 100mb ama kasıyor, diğer oyunlarda öyle asphalt5 kasıyor, nova donuyor, gt racing kasıyor..... :(
3)son olarak şunu söyleyim ios>android . apple her ortamda androidden üstün maalesef :(

Takipçi Satın Al

Üst Alt