htc wildfire s netten video izleme sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

armagedon03

armagedon03

Üye
    Konu Sahibi
htc wildfire s netten video izleme sorunu
arkadaşlar htcwildfire s kullanıyorum ve bu cihazda flaş player var ama ben mynet ve benzeri sitelerde video seyredemiyorum sırf flaşplayer var diye aldım ben bu cihazı bende mi yanlışlık var sistemmi böyle yardımcı olursanız sevinirim

Şehriyar

Şehriyar

Üye
flash player var ama islemcin uyumlu degil kardesim.. skyfire falan deneyebilirsin ama..

yeskici

Üye
arkadaşlar htcwildfire s kullanıyorum ve bu cihazda flaş player var ama ben mynet ve benzeri sitelerde video seyredemiyorum sırf flaşplayer var diye aldım ben bu cihazı bende mi yanlışlık var sistemmi böyle yardımcı olursanız sevinirim

hatan var bende de wildfire s var ve mynet dahıl bır cok sıteden vıdeo ızlıyebılıyorum. zorlanmadan. bazen acılmayan vıdeolar oluyor onun ıcınde sana soyle bırsey soylıım. "mobo player" ı yukle ınternette gezınırken acılmayan vıdeolar ı dırek bununla acıım mı dıye soruyor mobo yu sec herzamn sec ı tıkla. ve youtube programını yukle ınternetten daha hızlı ızlersn vıdeo larn....

iskansahin

Üye
hatan var bende de wildfire s var ve mynet dahıl bır cok sıteden vıdeo ızlıyebılıyorum. zorlanmadan. bazen acılmayan vıdeolar oluyor onun ıcınde sana soyle bırsey soylıım. "mobo player" ı yukle ınternette gezınırken acılmayan vıdeolar ı dırek bununla acıım mı dıye soruyor mobo yu sec herzamn sec ı tıkla. ve youtube programını yukle ınternetten daha hızlı ızlersn vıdeo larn....

kardeş hangi browser ı kullanıyorsun bendede wildfire s var ve videoları izleyemiyorum.

hotlock

hotlock

Üye
araştırmadan nasılsa android flash lite destekler gbi düşünüp alan bi kurban daha :(

serif55

serif55

Üye
internetten video izleme konusunda Real Player ı tek geçerim dostum, bu arada flash player 10.3 yüklemesini yapmışmıydın sen?

nalcam22

nalcam22

Üye
internetten video izleme konusunda Real Player ı tek geçerim dostum, bu arada flash player 10.3 yüklemesini yapmışmıydın sen?
Evet Flash 10.3 ü yükledinmi wildfire s in işlemcisi destekliyodu.

golds

Üye
bu tlefn arkadsımda war ınt her videoyu izliyo telfonda flash destegi war int okudugm bir yazıda htc widfire'de flash destegi yoq ama yeni cıkan widfire s modellerinde war ayrıca istelim sistemleride farklı oluyo widfire andiroid 2.2 iken widfire s modllerinde andiroid 2.2.3 ben telenu mağzada sordum görewli widfire s modellerimizde flash player destegi mevcuttur demişti.

mancukya

Üye
Sitede 100 kere anlatildi ama hala aynen devam gereksiz sikayet ve bilgi kirliligi.
Telin Flash player uyumsuz ise Flash 10.3 teline kurabilirsin (Hatta son versiyon 11 kurma islemide münkün)
Yani acmiyor diye bir olay yok bir tel alirkende bir zahmet ram, islemci ve grafik kartinida bakin.

Yowzaa

Üye
kardeşim bu konu üzerinde biraz ugraştım . neredeyse tüm playerleri denedim . fazlasıylada browser denedim . en güzel çözüm yolu Opera mobile browser uygulamasını indirmek . yanında hiçbir flash player veya başka bir uygulama gerektirmeden neredeyse tüm videoları izleyebilirsin rahatlıkla . yardımcı olabildiysem ne mutlu

messevim

messevim

Üye
bende de Wildfire s var. akilli tv hariç hemen hemen her yerden video izleyebiliyorum. film sitelerin den iki saatlik film bile izliyorum

Üst Alt