Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
htc wildfire s mi yoksa samsung gio mu
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kokolo78
Üye
Konu Sahibi
htc wildfire s mi yoksa samsung gio mu
ewt arkadaslar wildfire s var bende gio almak istiyorum arasındakı farklar nedır işlemci ile ram arasında fazla fark varmı wildfirede s acılan uygulamalar filan gioda da acılırmı bılenler yardım
ewt arkadaslar wildfire s var bende gio almak istiyorum arasındakı farklar nedır işlemci ile ram arasında fazla fark varmı wildfirede s acılan uygulamalar filan gioda da acılırmı bılenler yardım
DEğiştirmeyi aklından bile geçirme bence o lansmandaki telefonlara göre çok fark var ram arasında yarı yarıya fark var kamera çözünürlüğü daha kötü gio nun bi tek işlemci 800 mhz onun içinse değmez kesinlikle
KELGER
Üye
tabiki wildfire s çünkü samsung ucuz modellerin ekranı biraz ucuz malzemeden yapılmış gibi.
hakanserce007
Üye
ne olursa olsun htc nin adı var. haa alacağın samsung cihaz 1000 liralık cihaz falan olurda neyse derim, ama özellik olarak başabaş bi cihaz, özet olarak ben HTC den vazgeçme derim