HTC Wildfire S için S-off ve Root nasıl yapılır?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

cash55

Üye
    Konu Sahibi
HTC Wildfire S için S-off ve Root nasıl yapılır?
Arkadaşlar Wildfire S marka telefon var.Hafızadan yana problem yaşıyorum.Araştırdım ancak güvenilir bir yolla atılan Root işlemi bulamadım.yardımcı olabilirmisiniz? Sizler nasıl yaptınız yardımcı olursanız sevinirim :) Şimdiden Teşekkürler

burakfbz

Üye
bndede aynı telefon var root etmeyi araştırdım ama herkes yarım yamalak anlatmış. ben bu net alemini anlamış değilim zaten arkadaş. millet öyle bi anlatıyoki yapılacakları sanki herkes prof bu işte.

cash55

Üye
    Konu Sahibi
bndede aynı telefon var root etmeyi araştırdım ama herkes yarım yamalak anlatmış. ben bu net alemini anlamış değilim zaten arkadaş. millet öyle bi anlatıyoki yapılacakları sanki herkes prof bu işte.

aynen...her yerde tam deyil.kısa kısa geçilmiş.ancak insan atarken cok tedirgin oluyor.hala adam gibi bi yer bulamadım :(

messevim

messevim

Üye
ben buldum ama belli bir yerden sonra tekrar kısa geçmiş. iki defa root etmeye çalıştım 2-3 saat uğraştım ama sonuç olumsuz oldu. bende böyle idare ediyorum şimdilik.

gomla1

Üye
kardesm sizz yine 2-3 saat ugrasmıssınız bn 5 gündür günde 5 saatimi ayırarak aramadıgım yer kalmadı hep ugraştım fakat belli bir noktandan sonra yapamadım okadar konu açtım ipleyen yok yok arkadas ya millet duyarsız umrunda değil ya da kimse bu telefondan anlamıyor çıldıracam ....

birde temple run oynamak istiyorum bu telefonda olmuyor çalıstırabilen var mı

hafiz9325

Üye
telde temple oynayamazsiniz kardes cpu yu cok kullaniyo

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Bende aynı dertten muzdaripim. Unlock etmeyi basardim ama root edemedim. Anlatımlar karışık geliyor bana root eden varsa root.zip dosyasını yukleyebilir mi.

mht236

Üye
Bende aynı dertten muzdaripim. Unlock etmeyi basardim ama root edemedim. Anlatımlar karışık geliyor bana root eden varsa root.zip dosyasını yukleyebilir mi.
arkadaşlar s.birgül.com a girerseniz htc wildfire s için root yapabilirsiniz en iyisi bahsettiğim site

messevim

messevim

Üye
arkadaşlar s.birgül.com a girerseniz htc wildfire s için root yapabilirsiniz en iyisi bahsettiğim site

evet dediğiniz siteye baktım. gerçekten ayrıntılı bir şeklide anlatmış. konu altında da hep teşekkür yorumları vardı. boş bir zamanım da kısmetse deneyeceğim inşallah. daha önce iki defa denemiştim ama yapamamıştım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt