Htc Wildfire S hafıza sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

messevim

messevim

Üye
    Konu Sahibi
Htc Wildfire S hafıza sorunu
arkadaşlar telefonum android ama. android keyfini yaşayamıyorum. bütün programları SD karta da taşıyamıyorum. onu bırakın telin kendi hafızası dolmasını diye güncelleme bile yapmıyorum. bu sorunu nasıl halledebilir im ! tel i alalı 3 gün oldu. herşeyi hoş güzel ama bu sorunu berbat....

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
Hafıza kartına uygulamaları tamamen taşımak yada hafıza kartını telefon hafızası olarak göstermek gibi farklı yöntemler var, ancak Root yetkisi istiyorlar. Cihaza biraz hakim olduktan sonra bu işlemleri yapabilirsiniz.

messevim

messevim

Üye
    Konu Sahibi
Hafıza kartına uygulamaları tamamen taşımak yada hafıza kartını telefon hafızası olarak göstermek gibi farklı yöntemler var, ancak Root yetkisi istiyorlar. Cihaza biraz hakim olduktan sonra bu işlemleri yapabilirsiniz.

root yapmak telefonu garanti kapsamı dışında bırakıyor muş. bu doğru mu peki?

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
root yapmak telefonu garanti kapsamı dışında bırakıyor muş. bu doğru mu peki?
Benim bildigim bırakıyor ancak bazı cihazlar şans eseri garantiden çıkarılmıyor, farkedilmiyor yani.

messevim

messevim

Üye
    Konu Sahibi

Benim bildigim bırakıyor ancak bazı cihazlar şans eseri garantiden çıkarılmıyor, farkedilmiyor yani.

yani işimiz şans a kalmış.. peki a. yöntem ile şarj sorunu kısmen çözülüyor mu ?

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
yani işimiz şans a kalmış.. peki a. yöntem ile şarj sorunu kısmen çözülüyor mu ?
A yöntem derken sanırım 1. Yöntem demek istediniz ama yanlış yazdınız.
Hayır, bu işlemler şarj ömrünü etkilemez kanımca.

messevim

messevim

Üye
    Konu Sahibi

A yöntem derken sanırım 1. Yöntem demek istediniz ama yanlış yazdınız.
Hayır, bu işlemler şarj ömrünü etkilemez kanımca.

evet o yöntem demek istemiştim.. peki nasıl root la ya bilirim telefonum u ?

messevim

messevim

Üye
    Konu Sahibi

Aslında yöntem çok. İlk adımda z4root uygulamasını denemenizde fayda var.

ben android kullanmaya başlayalı yalnızca bir kaç gün oldu. android bilgim yok denecek kadar az. daha ayrıntılı bir şekilde yardımcı olur musunuz ?

Üst Alt