Htc wildfire s flash

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
Htc wildfire s flash
Arkadaşlar htc wildfire s telefonu almayı düşünüyorum ancak benim için önemli bir şey var alacağım telefon internetten video izletmeli. Bütçemde çok fazla değil. O nedenle bu tarz daha ucuz ama iyi telefonlara bakıyorum. Kardeşimde ace var o video izletemiyor. Ben aldığım telefona root yaptıktan sonra flash kurabilirmiyim. 30-40 dakikalık videoları telefonumla açabilirmiyim. Eğer bu model bu işi görmüyorsa hangi model telefonu önerirsiniz. 5800 telefonumu satıp üzerine bir miktar para koyarak almayı düşünüyorum. Şimdiden teşekkür ederim gelecek cevaplar için.

Mobilator

Emekli Yönetici
Valla flash destekli en ucuz cihaz se xperia neo v sanırsam..

KELGER

Üye
wildfire s kullanıyorum evet video açıyor ama internetinde hızlı olmalı.
Kesinlikle al bende n97 mi eve bırakıp wildfire s aldım çok memnunum bedava n8 verseler kullanmam.
(Zaten n97 de bedava gelmişti )

Konu Sahibi
kelger bana biraz detaylandır mısın telefonun kendi tarayıcısından mı açıyorsun yoksa başka bir tarayıcıdan mı video açmadığın site hiç olmadı mı mesela bir online film sitesine girdin filmin parçalarını izlemekte sıkıntı çıkarıyor mu kardeşim de ace var biz acede skyfire ile birtakım videoları izleyebiliyoruz ancak film sitelerin deki uzun videoları hiç izleyemedik

KELGER

Üye
ben HD film sitesinde bile denedim ama internetin hızlı olmalı.
Bide orjinal rom kullanmıyorum. romu kullanıyorum.
Bunda adobe flashı da yükleyince orjinal web browserden izlenebiliyor.
Ama orjinal rom yüklüyse olmaz.(Orjinal romdaki web browser youtube tam sitede bile açmıyor )

Konu Sahibi
pekala o halde ben önce telefonu alayım sonra içindeki sisteme göre ayarlamaları yaparım bilgiler içinde ayrıca teşekkürler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...