Htc wildfire en stabil overclock degeri

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

seb

Üye
    Konu Sahibi
Htc wildfire en stabil overclock degeri
soru baslikta cyanogen rom kullaniyorum ayrica ram lar nasil over lanir?

PriZm

PriZm

Üye
en stabil frekans ve voltaj değerleri telefona göre değişir.xda da bir dev'in S1'i 1.88 ghz de stabil çalışırken benim telefon en fazla 1.4 ghz de çalışıyor.

ramleri overclock etmek için nstools adlı programı indirmelisin.ama ondan önce Live OC destekli kernel yüklemelisin.sana önerim live oc konusunda %130 dan yukarıya çıkma.

İncİnat

İncİnat

Üye
en stabil frekans ve voltaj değerleri telefona göre değişir.xda da bir dev'in telefonu 1.88 ghz de stabil çalışırken benim telefon en fazla 1.4 ghz de çalışıyor.

ramleri overclock etmek için nstools adlı programı indirmelisin.ama ondan önce Live OC destekli kernel yüklemelisin.sana önerim live oc konusunda %130 dan yukarıya çıkma.

stabil calısma degerleri neye göre değişiyor??

PriZm

PriZm

Üye

stabil calısma degerleri neye göre değişiyor??

telefonun yapım kalitesine göre.aynısını bilgisayardaki işlemcilerdede görebiliriz.benim pc de AMD Phenom x4 955 B.E işlemci var 4 ghz stok voltajda kullanıyorum.arkadaşın aynı işlemcisi aynı anakart olmasına rağmen 3.6 ya kadar stok voltaj ile çıkabiliyor.üstelik powersupply'si benimkinden daha güçlü.

seb

Üye
    Konu Sahibi
cyanogen menusundenen stabil 710 oldu gibi 729 internette gezerken reset atti daha yukatisi kitliyo zaten.

---------- Eklendi @ 23:36:11 ---------- Yazıldı @ 23:32:15 ----------

minimumla maximum degerler arasinda cok fark olmasi sorun yaratir mi?

klongs

klongs

Üye
cyanogen menusundenen stabil 710 oldu gibi 729 internette gezerken reset atti daha yukatisi kitliyo zaten.

---------- Eklendi @ 23:36:11 ---------- Yazıldı @ 23:32:15 ----------

minimumla maximum degerler arasinda cok fark olmasi sorun yaratir mi?

yaratmaz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt