Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
HTC Wildfire Download moda nasıl alınır?
Sponsorlu Bağlantılar
cukuleaks
Üye
Konu Sahibi
HTC Wildfire Download moda nasıl alınır?
Arkadaşlar 5 -6 tane konu açtım kimse bişey yazamdı. Allahını seven birisi htc wıldfıre de downloade mode a nasıl alınır bi söylesin yaw!!!! Kaç gündür kafayı yiyecem!!
Mobilator
Emekli Yönetici
Kardeş bi kere googla yazsaydın bulurdun. Ki ben genelde burdayım hiç görmedim. Telefonu kapat, ses açma ve orta tuşa basılı tutarken aç. Genelde böyledir. Olmazsa gene yaz sen google'a.
cukuleaks
Üye
Konu Sahibi
yazdım googleye hiç bişe bulamadım. Ayrıca dediğin yöntem boot menüsünü açıor...
Mobilator
Emekli Yönetici
Ses açma yerine ses kısma tuşuyla yap aynı işlemi?
cukuleaks
Üye
Konu Sahibi
olmuyor. Kaç tane kombinasyon denedim hpsi bootloaderi açıor....
Arkadaşlar 5 -6 tane konu açtım kimse bişey yazamdı. Allahını seven birisi htc wıldfıre de downloade mode a nasıl alınır bi söylesin yaw!!!! Kaç gündür kafayı yiyecem!!
Htc'lerde download modu yok. Sen ne yapmak istediğini anlat yardım edelim ama dersen ki anadolda abs var mı? 100 konu da acsan yardımcı olan çıkmaz maalesef..
cukuleaks
Üye
Konu Sahibi
valla izledim htc hangi model hatırlamıorm download moda almıştı. Neyse onu tartışmıyalım şimdi. Ben cf root yüklreyip arkasından rom yüklemek istiorm bütün derdim davam bu
-efşan
Üye
download moda manual olarak alamazsın telefonu.
Güncelleme yapar iken telefon kendi otomatik slır kendini download moduna.
Bunun haricinde alınmıyor diye biliyorum.
navti
Üye
Sorun cozuldu galiba
cukuleaks
Üye
Konu Sahibi
malesef hala hiçkimseden açıkça bir anlatım alamadım... Ben telimi odine bağlıyorum. Ama görmüyor. Bunu göstertmek için download moda almak lazımmış. Bunu yapın hlal size...
Htc'lerde download modu yok. Sen ne yapmak istediğini anlat yardım edelim ama dersen ki anadolda abs var mı? 100 konu da acsan yardımcı olan çıkmaz maalesef..
anadol örneği güzel ama yardımcı olunamayacaksa bile birileri "olmuyor" veya "öyle birşey yok" yazsında bende boşuna beklemiyim..
-efşan
Üye
dostum odin ile ne yapmaya çalışıyorsun? Neden odin kullanıyorsun. Yanlış hatırlamıyor isem odin ile yapamazsın ne yapacak isen.
Yapmak istediğini söyle yardımcı olmaya çalışalım.
Şehriyar
Üye
Odin programı Samsung cihazlar içindir.
Androidist
Üye
Cihazı rootlamak için htcdev sitesinden cihazını unlock yapman gerekiyor.. cihazını unlock yaptıktan sonra cwm recovery kurup rootu flaslayabilirsin.. Anadol yardım etsin diye değil zaten, olmayan birşeyi yazman ayrıca bunun üzerine videoda gördüm iddaa etmeyeyim diyorsun iddaa et arkadaşım eminsen