HTC U12'nin tüm detayları belli oluyor

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
HTC U12'nin tüm detayları belli oluyor
HTC tarafından geliştirilmekte olan yeni amiral gemisi modeli U12'ye ait net bir görsel ve teknik özellikler kamuoyuna sızdırılmaya başlanıldı.


Kısa bir süre öncesinde Google tarafından mobil departmanı satın alınan Tayvan merkezli HTC firması, U serisi altına konumlandırdığı akıllı telefon modelleriyle dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor. Bu seri altında amiral gemisi modelleri geliştirmeye devam eden ekip, son tanıtımını gerçekleştirdiği U11 isimli modelle birlikte oldukça önemli satış rakamlarına erişmeyi başarmıştı.



Ancak sadece HTC U11 modelinin ve geliştirilen Google Pixel 2 modellerinin üstün satışları firmanın kâr etmesine olanak sağlamazken, bu bağlamda firma yeni bir amiral gemisi modeli geliştirmek için kolları sıvadı. Dikkatleri üzerine çeken U11 modelinin geliştirilmiş bir versiyonu ile karşımıza çıkmaya hazırlanan ekip, 4K çözünürlüğünde görüntü oluşturabilen 18:9 oranındaki bir dokunmatik panel üzerine şekillenecek.







Cihazın ön yüzündeki panelde ekran altı bir parmak izi sensörü yer alacağı düşünülürken, hem ön yüzünde hemde arka yüzünde çift kamera sensörü yer alacak. USB Type-C üzerinden şarj olabilen cihazda 3.5 mm kulaklık girişi yarayacakken, cihaz Snapdragon 845 işlemcisi ve 8 GB kapasitesindeki RAM bellekten güç alacak.



HTC U12 isimli akıllı cep telefonu 128 GB kapasitesindeki dahili depolama alanına sahipken, hafızası MicroSD kart yuvası ile harici olarak arttırılabilecek. Bakalım HTC U12 isimli modelle ilgili yeni teknik özellikler daha kamuoyuna sızdırılacak mı?
HTC U12'nin tüm detayları belli oluyor
 


Üst Alt