HTC U12 + Mayıs Ayında Resmi Olarak Tanıtılacak!

Sponsorlu Bağlantılar

TheNightMare.

TheNightMare.

Moderator
    Konu Sahibi
HTC U12 + Mayıs Ayında Resmi Olarak Tanıtılacak!


Önceki yıllarda, iki farklı amiral gemisi sunan Tayvan merkezli üretici HTC'nin bu yıl farklı olarak sadece bir adet üst düzey akıllı telefonu piyasaya sunması bekleniyor. Geçmişte birçok habere de konu olduğu üzere HTC'nin yeni amiral gemisinin HTC U12+ adını alması bekleniyor ve önümüzdeki aylarda raflardaki yerini alacağını belirtiliyor.

Görünüşe göre, Tayvan medyasında HTC U12 +'ın lansmanı hakkında daha fazla bilgi var ve HTC'nin planlarına yakın olan kaynaklar, amiral gemisinin Mayıs ayı başlarında resmen ilan edileceğini iddia ediyor. Akıllı telefon üreticisi tarafından seçilen tanıtım tarihi, Tayvanlı şirketin Samsung, Xiaomi ve Oppo gibi büyük isimlerle rekabet etmekten kaçınmak istediği iddialarını da doğrular nitelikte.

Aynı haber, HTC U12 +'ın büyük bir 6 inç ekran, güçlü bir Qualcomm Snapdragon 845 yonga seti, 6 GB RAM ve 64 GB veya 128 GB dahili depolama alanı ile donatılacağını gösteriyor. Ayrıca, akıllı telefonun 3.420 mAh bataryadan güç alacağı ve arkada 12MP + 16MP çift kamera ünitesi, önde ise 8MP + 8MP çift kamera ünitesine sahip olacağı iddia ediliyor.

Akıllı telefon, kamera, Facebook veya diğer uygulamaları etkinleştirmek için kullanıcıların sıkıştırma gibi çeşitli hareketlerden yararlanmasını sağlayan Edge Sense UI ile birlikte Android Oreo işletim sistemi ile birlikte piyasaya sunulması bekleniyor.

HTC U12+'ın satışlarına direk etki edecek olan en önemli etken ise hiç şüphesiz şirketin fiyat politikası olacak. Zira, HTC rakipleri ile rekabet edemeyecek kadar yüksek fiyat etiketleri nedeni ile sürekli olarak eleştiriliyor.
 


Üst Alt