HTC TyTN II Türkçe karakterler

Sponsorlu Bağlantılar

rainbowsix

Üye
    Konu Sahibi
HTC TyTN II Türkçe karakterler
Selamlar,

Cihazı yeni aldım, oldukça hoşuma gitti. Fakat klavyesinden Türkçe karakterleri nasıl basıyoruz, bir türlü bulamadım, onscreen keyboard ile oluyor fakat klavyeden kombinasyonunu bulamadım.

Teşekkürler,
 


boxer2828

boxer2828

Üye
kardeş allah sabırlar versın ama işin çok zor htc lanet bısey ben bı suredır kullanıyorum kanser etti
 

_KadirşinaS_

Üye
Oooo hoş geldin dostum. Hemen yardımcı olayım. O cihazın dahili klaveysinde Türkçe karakterler yok malesef:(. Sadece ekran klavyesinden Türkçe karakter girişi yapabilirsin. Onun için de interkeyboard diye bir program var ben onu kullanıyorum.Tavsiye ederim. Bu arada gurubuma katılmanı da tavsiye ederim..
MaxiCep.Com - Maxicep PDA Kullanıcıları Grubu
 

mega57

Üye
kardeş allah sabırlar versın ama işin çok zor htc lanet bısey ben bı suredır kullanıyorum kanser etti
neden oyle diyorsun tam birbucuk yildir kullaniyom cok sahane telefon bilgi sayari biliyorsan bunu hali hali kullanirsin daha once sony hp nokia bunlardan bin kat daha iyi
 

eramano

Üye
Ben bu cihazı kullanıyorum tüm türkçe harflari klavyeden kullanabiliyorum. bilmeden sallamayın. öNEK L olduğu tuşa 2 defa üstüste bastığınızda (L tuşunda üst karakter olarak i de yazıyor diğer tuşlarda ö,ç,ğ,ş,ü de var ) türkçe karakteri kullanırsınız. 2 defa kısa aralıklarla üst üste basın bu kadar.
 

zizichercher

Üye
kardeş güle güle kullan.Bende aynı cihazı kullanıyorum.Bu siteye girene kadar yeteneklerinin farkında değildi.Yapabileceklerinin sınırı yok.

Arkadaşında dediği gibi klavyede tuşların sağ üst tarafında türkçe karakterleri görürsün.Tuşa ardarda iki kere basınca türkçe yazar.
 

gooseman16

Üye
Arkadaşlar Neden Herkes Türkçe Karakterler Klavyeden yok diyor ben daha yeni aldım bu telefonu ve bal gibi de türkçe karakterleri klavyeden girebiliyorsunuz. Sizler hiç bir şeyin kullanma kılavuzunu okumaz mısınız? Örnek vermek istiyorum klavyeden 'ü,ö,ç,i,ş' gibi karakterleri mi çıkaramıyorsunuz. İlk öncelikle Normal klavyeden 'u' tuşuna basınız bu bastığınız 'u' karakterini 'ü' ye çevirmek için Klavyenin sol alt tarafındaki 'Fn' ye basılı tutun ve ortadaki uzun çubuk yani 'Space' tuşuna karakteriniz 'ü' oluncaya kadar basın bu kadar basit.
 
coloniex

coloniex

Üye


Hiçbir fikrim yoq :D
 

ogezzy

Üye
aekmap programı ile çok basit ben wizard cihazımda kullandım ve programı türkçeleştirdim. Yakınlarda elime tytn 2 gelecek onun da türkçe karakterli dosyasını hazırladıktan sonra buraya upload ederim.
 

derpi60

Üye
arkadaşlar bnde htc ınnovatıon var yeni aldım ama ne yapsam türkçeye dön mü yo nasıl yapabilirim yardımcı olursanız sevinirim
 


Üst Alt