Htc Türkiye Sirki

Sponsorlu Bağlantılar

freestyleminds

freestyleminds

Üye
    Konu Sahibi
Htc Türkiye Sirki
HTC Phone 8s kullanıcısıyım. Bugün HTC Türkiye'ye neden HTC Wp uygulaması geliştirmiyor, Fotoğraf geliştirici uygulaması bile hataları düzeltecek güncelleme almadı dedim.
Verilen cevap aynen şu şekildedir:
- Sizde o zaman Androidli bir telefon alsaydınız.

Daha öncesinde de kardeşime Desire 601 almayı düşünmüştüm, HTC Türkiye'ye ülkemize ne zaman geleceğini sordum cevap verme tenezzülünde bile bulunmadılar. Güler misin ağlar mısın! HTC alacak, almayı düşünecek arkadaşlar bu tip şeyleri göz önünde bulundursun. Şimdi anlıyorum bu firma 1 yılda nasıl bu kadar zarar eder.

Yarın HTC Global'e da yazacağım durumu,ordan da olumlu bir cevap alamazsam HTC zaten çok yaşamaz bu kafayla.

Son düzenleme:

virus19

virus19

Üye
Hahaha benimde başıma çok geldi bunlar :) adama dedimki bluetooth açtığım zaman wireless çalışmıyor kapanıyor adamın bana verdiği cevap: bluetooth açıkken wireless ne işinize yarıyorki sizin dedi :D HTC türkiye tam bir rezalet.

freestyleminds

freestyleminds

Üye
    Konu Sahibi
Hahaha benimde başıma çok geldi bunlar :) adama dedimki bluetooth açtığım zaman wireless çalışmıyor kapanıyor adamın bana verdiği cevap: bluetooth açıkken wireless ne işinize yarıyorki sizin dedi :D HTC türkiye tam bir rezalet.

HTC Global'e yazdım, bakalım ne diyecekler. Bu arada GDR3 güncellemesi Phone 8s lere gelmiştir. Burdan söyleyeyim :)

blacktalon

blacktalon

Üye
Hizmette apple kadar iyi firma yok malesef halbu ki apple pahali derlerdi bahane ederlerdi suanda ucuz ne var ki :) demek ki sorun urun fiyati degil isini ve insanlari sevmek ve deger vermek parayi alayim da sonrasi umrumda degil demiyorlar

freestyleminds

freestyleminds

Üye
    Konu Sahibi
Hizmette apple kadar iyi firma yok malesef halbu ki apple pahali derlerdi bahane ederlerdi suanda ucuz ne var ki :) demek ki sorun urun fiyati degil isini ve insanlari sevmek ve deger vermek parayi alayim da sonrasi umrumda degil demiyorlar
Apple hizmette çok iyi, güncelleme verme konusunda da çok iyi lakin pahalıdan öte her malın maksimum ederi olduğuna inanırım 2000+ TL bir telefon için çok fazla.

mafian

Üye
Htc one çıkana kadar bekledim aldım 2 kez hoparlör sorunu yaşadım Suan çok iyi ayrıca 4.3.3. Güncellemesinden sonra daha iyi bir hal aldı.Suan çok memnunum ve htc beni yanıltmadı.

freestyleminds

freestyleminds

Üye
    Konu Sahibi
Htc one çıkana kadar bekledim aldım 2 kez hoparlör sorunu yaşadım Suan çok iyi ayrıca 4.3.3. Güncellemesinden sonra daha iyi bir hal aldı.Suan çok memnunum ve htc beni yanıltmadı.
HTC'nin malzeme kalitesini çok tartışacak kişi yoktur sanırsam. Bahsettiğimiz HTC Türkiye'nin tutumu daha çok. Mesela WP'lerde yanılmıyorsam ilk GDR3 güncellemesini HTC'ler aldı.