htc touch2 lütfen yardım :(!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
61semih

61semih

Üye
    Konu Sahibi
htc touch2 lütfen yardım :(!!!
telefonu alalı 1 hafta olmadı cok memnunum kamerası harıc ılk baslarda msj yazarken hıc bır sorun yoktu 5800 dan daha ıyı yazılıyordu kaleme gerek kalmadan ama sımdı kalemle tam e w a s tuslarının ustune ıyınayla bastıgım halde bır yandakı yanı e ye basıyorsam w s ye basıyosam a cıkıyor bu tam boy QWERTY de oluyor :( ve en ıyı QWERTY de yazıldıgı ıcın onu kullanmak ıstıyorum ekran hizzalandan da denedım ama bı b. işe yaramadı lütfen yardım edın :allalla::allalla::allalla::allalla::allalla::allalla::allalla::allalla::allalla:

• Beğen
Tepkiler: çılgınkarpuz

yeah34

yeah34

Üye
kompact qwerty denemeni tafsşye ederim .. gayet guzel 2 kere basman yetiyor tusa az tel icin olsada benımde el buyuk sorun cıkartıyor =) diger klavyeler

61semih

61semih

Üye
    Konu Sahibi
tekrar ekran hızzala dedım hızzalama kısa surdu ve oldu busefer gayet ıyı daha 2 gundur msj lasmama ve parmaklarımın buyuk olmasına ragmen gayer ıyı memnumun sımdılık teşekkürler keşke telefon yan gorunumegecıp klavye buyuse ıyı olurmus

• Beğen

alfa217

Üye
swype dene çok kullanışlı fakat türkçe dil desteği yok

yeah34

yeah34

Üye
bu paraya gayet hoc bende alaali 2 hafta oldu .. buyuk harflaerle yaziyorum guzel ince pek ekran ve kamera derdim yok yetiyor bana .. 5800 de bes basar =)

61semih

61semih

Üye
    Konu Sahibi
bu paraya gayet hoc bende alaali 2 hafta oldu .. buyuk harflaerle yaziyorum guzel ince pek ekran ve kamera derdim yok yetiyor bana .. 5800 de bes basar =)
5800 ile karsılastırılamaz zaten ppc o ise bir cep telefonu
:))

• Beğen
anl001

anl001

Üye
bndede var touch2 o kötü oluyor tam ekran yapınca altta klavyeyi açmak için olan eng yazısı var a harfi altında kalıor ondan yazamıorum bnde

61semih

61semih

Üye
    Konu Sahibi
ekran hizzala ile sorun halledilmiştir teşekkurler arkadaslar

• Beğen
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt