Htc Touch ve HD ler Windows 6.5 icin Gerekli programlar

Sponsorlu Bağlantılar

yeah34

yeah34

Üye
    Konu Sahibi
Htc Touch ve HD ler Windows 6.5 icin Gerekli programlar
evet arkadaslar ben ilk aldigimda cok zorlandim bulmakda yeniler icin olmassa olmazlar

windows 6.5 icin

1.video için core player mevcut

2.browser icin opera yada sky fire kullana bilirsiniz ikisinide kendi sitelerinden indire bilirsiniz ondna koymadim bos yere ama ben iris borowser kullaniyorum videolari acamasada indire biliyor =)

3.flash war genede pek ise yaramasada koydum =)

4.nitrojen media plyere sekronize edip sarki atmamak icin bunu kullaniyorum dosyanın klasorunu gostermek yetiyor .. gerisni caliyor zaten =)

5.Mobile aldigimda ilk aradigim program alarm programi =) toush alarm en iyisi turkce

6.navigasyon koymadim ancak sitede mevcut yaa destinator 7 yada i go 8 tafsiye derim garmin kullanisli degil tus kılıdınden cıkarken zırt pırt yuklıyım mı dll emın mısın tarzında bısıler soruyo

i go dada bu sorun war ancak kurdukdan sonra hafıza kartında atttıgınız auto run sılınce sorunsuz calısıyor dahada bısı sormuyor isteyen olursa onlarida eklerim .. i go 8 yuklıcek arklar ıcın ( gprs ayarlarında uydu sayisini 4 baglantı hızınıda otomatık yapın zart dıye baglanıyo :D )

ve 3 tanede oyun war dokumatik araba yarisi gayet guzel
bende htc touch 2 var denenmıstır ben kullanıyorum hd 2 dede sorunsuz calısacaktır ..
herkese iyi eglenceler ...

rar kodu : YeAH34www.maxicep.com

• Beğen
Tepkiler: kamboz ve bayazdede

ahmetuzer

Üye
rar şifresi hatalı diyor

yeah34

yeah34

Üye
    Konu Sahibi
denedim bi sorun yok

YeAH34www.maxicep.com

kopyala yapistir

alfa217

Üye
bence garmin en kullanışlısı ve en güncel haritaya sahip.sen harita ı yapmadığın için garmin o sonuçları veriyor.ayrıca verdiğin programların çoğu eski versiyon yinede emeğine sağlık daha geniş program arşivi istersen aşağıdaki adrese bak

yeah34

yeah34

Üye
    Konu Sahibi
eski ama calisiyorlar sorunsuz kur kaldir yok calismadi flean reset atmakdan gina geldi tele bastan mail ayarla wireles ayarla kisilere resim ayarla en iyisi boyle sahsi bir sey tabi gorus

okyanus06

Üye
yeni baslayanlar icin eski yeni olmaz benim gibi.. tskler

futbol123

futbol123

Üye
sağolasın:oke:

enes05

Üye
arkadaslar ben bunları ındirdim ama telefonda nereye etıp çalıştırabilrim ?

yeah34

yeah34

Üye
    Konu Sahibi
rar dosyasindan cikart sonra hafiza kartina bir klasor olustur ornegin programlar diye hepsini kopyala oraya

sonra kabloyu cikartip telden dosya yoneticisinde tek tek cap

dosyalarini tel hafizasina kur yada hafiza kartina

anl001

anl001

Üye
enes kardeşim senin telefonun pda değil o yüzden çalıştırmaz diye düşünüyorum

erayce78

Üye
rar kodu bendede hatalı diyorrrr

Takipçi Satın Al

Üst Alt