htc touch t3333 flash player yardım

Sponsorlu Bağlantılar

faceofface

faceofface

Üye
    Konu Sahibi
htc touch t3333 flash player yardım
htc touch t3333 yenı aldım bıldıgım kadarıyla onlıne vıdyo ızlene bılınıyo facede vıdyo ızlemek ıstedıgımde flash player kurmalısınız dıye uyarı verıyo bırcok flash denedım ama olmadı bu ısı bılen arkadasların yardımına ıhtıyacım var sımdıden tesekkur ederım

yeah34

yeah34

Üye
skyfire kullan =)

faceofface

faceofface

Üye
    Konu Sahibi
skayfire yukledım ama turkıyede acılmıyo galba kullandırmıyo :( flash lıte dıye bısey var onuda kurdum oda hıc bı ıse yaramadı anlıyamadım nasıl bı flash ıstedıgını cıhazın

yeah34

yeah34

Üye
calisyor aslında perf dosyasi war ***** gibi bir sey yapiyorsun calisiyor su an yanımda yok eklerim gerekiyor sa

faceofface

faceofface

Üye
    Konu Sahibi
cok iyi olur arkadasım ıns calısır osekıldeyardımın ıcın cok tsk ederim

burak9393

Üye
güzelllllllllllllllllllllllllllllll

mkamilturan

Üye
arkadaşlar bu HTC mobile windoes içeriyor ya her tür flash ya da macromedia eklentisini yükleyebilirmiyiz?

nerondes

Üye
hayır dostum wm ye göre versiyonlarını kullanabilirsin.mesela Flashplayer 10 versiyonu güncel olan ama mobile için lite ı kullanman gerekiyor. İşin aslı mobil için tam bir aşama kaydedilmiş değil.filmleri ve maçları skyfire üzerinden mailleri opera üzerinden ve geri kalan içeriğide ie üzerinden yapıyorum.:) yani alternatifleri uygun şekilde kullaırsan amacına ulaşırsın..

61semih

61semih

Üye
bu sorunu foirma yetkılılerı bızden ıyı bılıyordur tabıkı onlemıde cok zor olmasa gerek amacları ne acaba bır vıdeo ızlıyebılme ozellıgı bukadarmı zor halbukı cıhazda youtube ozellıgında cam gıbı vıdeo ızlenebılıyorken

faceofface

faceofface

Üye
    Konu Sahibi
arkadaslar ayrladım pıref dosyasını buldum oldu yanlız sole bısey daha var skyfree duzeldı galba cıhaza format atmak zorunda kaldım skyfree yı yukledım pref yapmadan oldu semıh kardesım senın dedıgın de cok dogru youtube yı cam gıbı ızlerken ayrıca hıc takılmadan rahatlıkla dıyer programlarda acayıp takılıyo onlıne ızlerken ekım ayında flash 10 gelıcekmıs mobile ıcın dort gozle beklıyorum bakalım onda nasıl bı performans alıcaz :)

Takipçi Satın Al

Üst Alt