HTC Touch Pro

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
leiche

leiche

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
HTC Touch Pro



HTC, Raphael platformunda yer alan modeli HTC Touch Pro'yu duyurdu. Touch Diamond görünümlü HTC Touch Pro, qwerty tuş takımı ve dolgun özellik listesiyle dikkat çekiyor.

Windows Mobile 6.1 işletim sisteminin kullanıldığı HTC modelinde 7.2 Mbps HSDPA, 512MB yerleşik hafıza, 288MB RAM, microSD kart yuvası, 2.8" VGA ekran, 3.2 megapiksel otomatik odaklamalı kamera, GPS alıcı, 1350 mAh kapasiteli pil bulunuyor.

HTC Touch Pro, HTC TyTN II modeli üzerine çıkartılan başarılı bir takipçi olarak göze çarpıyor. HTC, VGA ekran çözünürlüğündeki cihazlarını piyasaya sunmakta gecikti. HTC Touch Pro uygun ebatlı ve en önemlisi HTC TyTN II'den hafif.

Modelde yeni tasarlanan ve Windows Mobile Pro'ya güç katan 5-sıralı qwerty klavye yer alıyor (HTC TyTN II'de 4 satırdı). HTC Touch Diamond ve HTC Touch Pro arasında seçim yapmak durumunda kalacaklar en önemli kriter olarak bunu göz önüne almalılar.

Touch Pro'da TouchFLO 3D kullanıcı grafik arayüzünün en güncel sürümü yer alıyor. Dokunmatik işlemlerin görsel bir şölende gerçekleştirilmesi bu sayede mümkün. Önyüklü olarak gelen ile web gezintileri yapmak mümkün. Ayrıca HTC'nin geliştirdiği YouTube aracı sayesinde telefondan video izlenebiliyor.

Yaz sonunda Avrupa'ya gelecek HTC Touch Pro, günün son teknolojilerini barındırmasıyla komple bir PDA çözümü olarak gözüküyor


kaynak:teknomag


 
CoYoTe®

CoYoTe®

Üye
Süper Bir Makina Haa:)
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt